Μετ' εμποδίων η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Τούμπα

Περίπου δύο μήνες πριν τα Χριστούγεννα καταψηφίστηκε από την Δ΄Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η δωρεάν παραχώρηση του χώρου μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, για την δημιουργία, όπως και πέρσι Χριστουγεννιάτικου Χωριού από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Το θέμα ήρθε χθες σε εξ αναβολής ολιγομελής συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας. Συγκριμένα υπήρξαν 8 παρόντες

ενώ έλειπαν 6 κοινοτικοί σύμβουλοι. Το θέμα μειοψήφησε καθώς υπήρξαν τρία λευκά από την "Πρωτοβουλία" και ένα λευκό και ένα κατά από την αντιπολίτευση.

Μιλώντας στο thestival.gr, ο πρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας, Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης, τόνισε πως το θέμα θα επανέλθει με περισσότερες λεπτομέρειες, στην τακτική συνεδρίαση της Τρίτης, ενώ απέδωσε το γεγονός ότι θέμα δεν πέρασε στην ελλιπή ενημέρωση των κοινοτικών συμβούλων.

"Θα επαναφέρουμε το θέμα την Τρίτη σε τακτική συνεδρίαση. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην συνεδρίαση για να υπάρχει καθολική άποψη των συμβούλων και ευελπιστούμε να γίνει πράξη αυτό που θέλει ο λαός της Τούμπας με τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού", δήλωσε το thestival.gr , ο κ. Τσιαπακίδης.

Από την πλευρά τους κοινοτικοί σύμβουλοι που δεν ψήφισαν θετικά το θέμα, τονίζουν πως η εισήγηση δεν τους κάλυπτε από την μία ενώ από την άλλη όπως λένε έπρεπε να αποσαφηνιστούν θέματα από την περσινή διοργάνωση, όπως τα μισθώματα, το πόσο στοίχισε τελικά στο δήμο αλλά και οι φθορές που προκλήθηκαν στο πράσινο και στον περιβάλλοντα χώρου του πάρκου, από τις νταλίκες και τα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα