Μέσα στο καλοκαίρι η απόφαση του ΣτΕ για τις άδειες

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που εξέτασε τις προσφυγές των τηλεοπτικών εταιρειών, ΑΝΤΕΝΝΑ TV, Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, Νέα Τηλεόραση, Ραδιοτηλεοπτική, Τηλέτυπος και της ΕΙΤΗΣΕΕ κατά της απόφασης του ΕΣΡ για το τίμημα των τηλεοπτικών αδειών

που ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ.

Και οι δύο πλευρές (τηλεοπτικοί σταθμοί- Δημόσιο) θα υποβάλλουν τα υπομνήματά τους μέχρι τις 14 Μαΐου, ενώ η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναμένεται να εκδοθεί το καλοκαίρι.

Σημειώνεται πως από την προσεχή Δευτέρα, το ΕΣΡ θα αρχίσει να δέχεται τις ενστάσεις των υποψηφίων για την απόφαση περί προσωρινών υπερθεματιστών.

Οι ενστάσεις μπορούν να κατατεθούν εντός 10 εργάσιμων ημερών και ακολούθως, αφού περάσει ανάλογος χρόνος για να ελεγχθούν, θα ανακοινωθεί ο οριστικός κατάλογος των αδειούχων.

Στη συνέχεια θα κληθούν οι αδειούχοι στο ΕΣΡ, για να τους ανακοινωθεί το πότε θα πρέπει να καταθέσουν την πρώτη δόση, οπότε και θα λάβουν επισήμως την άδεια.

Την προσεχή Δευτέρα επίσης, θα συναντηθούν στο ΕΣΡ εκπρόσωποι των υποψηφίων για να συνεννοηθούν μεταξύ τους ποια από τα στοιχεία των αιτήσεών τους, θα μπορούν να είναι διαθέσιμα για ανάγνωση στους υπόλοιπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα