Μεμονωμένα οι οπαδοί του Άρη στην Πάτρα - Εκδοτήριο έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του Άρη για τον αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, ωστόσο επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση για τους φιλάθλους των "κιτρινόμαυρων" και θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά η απόφαση για την απαγόρευση:

"Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής

του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/03/2018 και ώρα 15:00, στο Γήπεδο Παναχαϊκής (Αγυιάς) για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας."

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τους οπαδούς του Άρη:

"Οι φίλαθλοι και οπαδοί των φιλοξενουμένων θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας Εισόδου τους στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Καρπασίας (δεξιά της Κεντρικής Εισόδου). Θα καθήσουν στον προκαθορισμένο χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί για τους φιλοξενούμενους ο οποίος βρίσκεται πάνω από το Κυλικείο του γηπέδου."

Keywords
Τυχαία Θέματα