Μεγάλη δωρεά του ΠΣΑΠ στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ο ΠΣΑΠ ξεκίνησε τη διανομή του ιατρικού εξοπλισμού και υλικού που αγοράστηκε μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης της 3ης Απριλίου, ώστε να ενισχύσει τη «μάχη» των ιατρών και νοσηλευτών της χώρας μας κατά του κορωνοϊού, αλλά και να βοηθήσει τους… ήρωες με τα λευκά στο έργο που επιτελούν.

Οι ποδοσφαιριστές Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρης Πέλκας, Νικολά Ντιγκινί, Αλέξανδρος Καλογερής, Φιόρι Ντουρμισάι, Δημήτρης Αμαραντίδης, Βαγγέλης Μόρας και Εντουάρντο Μπρίτο, συνοδευόμενοι από τον

Γιώργο Μπαντή, πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, προσέφεραν στο νοσοκομείο έναν φορητό ψηφιακό ανιχνευτή ακτινογραφίας για το Ακτινοδιαγνωστικό του Τμήμα και ευχαρίστησαν το προσωπικό του για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά και με αυταπάρνηση.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε συνολικά θα διανεμηθεί σε έντεκα (11) νοσηλευτικά ιδρύματα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Νιώθουμε το αίσθημα της αλληλεγγύης και προσφέρουμε στους γιατρούς αυτό το εργαλείο για να κάνουν την δουλειά τους λίγο καλύτερα. Είμαστε αρκετά μέλη του ΠΣΑΠ εδώ, την επόμενη εβδομάδα θα παραδώσουμε εργαλεία και στην Αθήνα και στο Ηράκλειο».

Keywords
Τυχαία Θέματα