Μέχρι σήμερα η Ανθοέκθεση στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου είναι η τελευταία μέρα Ανθοέκθεσης του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Σήμερα, στις 12π.μ. η αυλαία θα πέσει με την παιδική παράσταση «Οι Πειρατές των χρωμάτων» ενώ το απόγευμα στις 7μ.μ. οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με ποντιακούς χορούς από τα τμήματα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος», μακεδονικούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αναγέννηση Αγίου Νεκταρίου», παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα ενηλίκων του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και θα τελειώσουν με

λαϊκό και παραδοσιακό γλέντι από την ορχήστρα του Βαγγέλη και του Μηνά Μπέτζιου.

Συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα της Ανθοέκθεσης 2019 στο Δήμο Αμπελοκήπων –Μενεμένης. Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαΐου απολαύσαμε τα χορευτικά τμήματα του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μενεμένης. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε Κρητικούς χορούς από το τμήμα ενηλίκων και ποντιακούς χορούς από το παιδικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης «ο Εύξεινος Πόντος». Ακολούθησε λαϊκό πρόγραμμα από την ερμηνεύτρια Ειρήνη Λώλου και το μουσικό σχήμα της.

Χθες Παρασκευή 10 Μαΐου στις 7.00 το απόγευμα παρακολουθήσαμε παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελατοχωριτών «η Σκουτέρνα». Θα ακολουθήσει παρουσίαση μοντέρνου χορού από τα τμήματα της σχολής «Dance Studio». Στο τέλος θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με την υπέροχη φωνή της Αρετής Κετιμέ. Μαζί της ο ταλαντούχος Πάνος Ζώης και η μουσικοσυνθέτρια Σοφία Νάτσιου.

Η Ανθοέκθεση λειτουργεί στον χώρο του πρώην Στρατοπέδου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», είσοδος από Ελ. Βενιζέλου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. – Παρασκευή 9π.μ. – 2 μ.μ. & 5 μ.μ. – 10 μ.μ. και Σαββατοκύριακα και αργίες: 9 π.μ.– 10 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΑΝΕΤΟ PARKING.

Keywords
Τυχαία Θέματα