Με βραβεύσεις και σε κλίμα συγκίνησης η "Ημέρα της Γυναίκας" στο δήμο Παύλου Μελά

Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι και κυρίως όσες παρευρέθησαν στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη του δήμου Παύλου Μελά, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

H «Ημέρα της Γυναίκας» εορτάστηκε με την πρέπουσα λαμπρότητα από το δήμο Παύλου Μελά, ενώ η εξαιρετική διοργάνωση έφερε τη σφραγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων και της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Χαράς Αμανατίδου, υπό τις οδηγίες της οποίας, τα στελέχη των υπηρεσιών εργάστηκαν ακούραστα όλο το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε.

Το

αποτέλεσμα ήταν μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση σε μια αίθουσα που γέμισε ασφυκτικά από θεατές, οι οποίοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση με όμορφες εικόνες, νοσταλγικές μουσικές, αναμνήσεις, συγκίνηση, ενημέρωση και ιστορική αναδρομή.

Στις εξαιρετικές στιγμές τις βραδιάς η βράβευση από το Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη δυο σπουδαίων προσωπικοτήτων: της κ. Αναστασίας Λαδένη και της κ. Αλεξάνδρας Γωγούση, οι οποίες βραβεύτηκαν αμφότερες για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και την οικονομική, πολιτιστική και πνευματική τους δράση.

Στην εκδήλωση άφησε την μοναδική του αύρα ο κ. Αλέξης Κωστάλας.

Κατά την είσοδο δόθηκαν σε όλες τις κυρίες συμβολικά δώρα και κατά την έξοδο μοιράστηκαν κεράσματα και λουλούδια.

Το πρωί της ίδιας ημέρας προσφέρθηκαν μήλα (ευγενική χορηγία του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς Θεσ/νίκης) σε διερχόμενες γυναίκες στις περιοχές της Σταυρούπολης, Πολίχνης και Ευκαρπίας ως προτροπή για την υιοθέτηση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα