Με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. συναντήθηκε το προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο συναντήθηκε το προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Αστυνομική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, το προεδρείο γνωστοποίησε στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. υπηρεσιακά προβλήματα που, μεταφέρονται καθημερινά από Αξιωματικούς- Διοικητές Υπηρεσιών, στα οποία καλούνται,

τις περισσότερες φόρες πέραν των δυνατοτήτων των Υπηρεσιών τους, να δώσουν άμεσα λύσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, "ο Αρχηγός δήλωσε ρητώς τη βούλησή του για άμεση επίλυση των προβλημάτων που του τέθηκαν, ενώ παράλληλα, μας προκάλεσε θετική εντύπωση η πρόθεσή του να προχωρήσει, για ορισμένα εξ´αυτών, σε άμεση έκδοση σχετικής διαταγής με αποσαφηνιστικό χαρακτήρα".

"Είναι μεγάλη χαρά μας που στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συναντούμε «ευήκοα ώτα», πρόθυμα να αφουγκραστούν τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συναδέλφων, όπως αυτά ανακύπτουν στην υπηρεσιακή καθημερινότητα" καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΕΑΚΜ.

Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης και ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού, Υποστράτηγος Στυλιανός Βολυράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα