Με την "ευχή" περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά ο Γ. Ταχματζίδης

Tην "ευχή" του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, θα έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Ταχματζίδης, στη "μάχη" που θα δώσει για τη δημαρχία Λαγκαδά.

«Να ζητήσω την ευχή σας γιατί θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά και να σας καλέσω την επόμενη Κυριακή σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Κορώνεια, όπου θα ανακοινώσω και επισήμως την υποψηφιότητά μου», ανακοίνωσε στο περιφερειακό συμβούλιο ο κ. Ταχματζίδης,

κερδίζοντας το χειροκρότημα και τις ευχές των περιφερειακών συμβούλων όλων των παρατάξεων.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Ταχματζίδη για την εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια τόνισε:

«Από τις θέσεις που πέρασε στην Περιφέρεια άφησε εξαιρετικό και σημαντικό έργο. Με την εντολή και την εμπιστοσύνη των πολιτών την επόμενη μέρα θα συνεργαστούμε μαζί σας, εμείς ως διοίκηση της Περιφέρειας κι εσείς ως δημοτική αρχή του Λαγκαδά, για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δήμο Λαγκαδά. Αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα