Με συνταγή Πολωνίας ο Άρης κόντρα στην Κύμη

Το αγωνιστικό πλάνο που έφερε τη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία θα ακολουθήσει ο Άρης και σήμερα κόντρα στην Κύμη σήμερα (16/12 στις 18:00) στην Χαλκία.

Οι κίτρινοι είχαν προγραμματίσει προπόνηση και σήμερα το πρωί στο κλειστό της Κανήθου, αλλά τελικά αποφασίστηκε ότι δεν θα γίνει και οι παίκτες θα δουν μόνο βίντεο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του θα αναλύσουν κάθε λεπτομέρεια της Κύμης στους παίκτες τους σήμερα το πρωί και περιμένουν λίγες ώρες αργότερα να εκτελέσουν το

πλάνο και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα, το δεύτερο εκτός έδρας.

Μοναδική ανησυχία προκαλούν οι ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αλλά ο ίδιος έθεσε εαυτό στην διάθεση της ομάδας.

Η προσθήκη του Λευτέρη Μποχωρίδη στην περιφέρεια του Άρη και η αποχώρηση των Κουάμι Βον, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Ντεμέτρις Μοράντ μπορεί να περιόρισαν σε αριθμητικές λύσεις τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά όπως φάνηκε στην Πολωνία, μάλλον καλό έκαναν.

Η τριάδα των Μποχωρίδη, Αθηναίου και Μπελ στη περιφέρεια και οι Βασιλόπουλος ή Τσαϊρέλης με τον Κιθ Μπένσον στο “5” είναι τα σχήματα που χρησιμοποίησε ο Γιαννάκης, όπως και τους δύο Έλληνες φόργουορντ μαζί με τον Τσαϊρέλη σε θέση σέντερ.

Από εκεί και πέρα, όπως γράφει το sdna.gr, οι Γουίβερ, Φλιώνης, Μούρτος, Πουλιανίτης και Χρηστίδης είχαν περισσότερο βοηθητικό ρόλο, τουλάχιστον στην Πολωνία.

Η λογική λέει πως αυτό το σχήμα θα επιδιώξει να κρατήσει στο παρκέ για αρκετή ώρα και με την Κύμη ο Γιαννάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα