Με σημαντικές απουσίες η Αρμενία απέναντι στην Ελλάδα- Εκτός και ο Μχιταριάν

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αύριο (15/11, 19:00) την Αρμενία στο Ερεβάν, για την 9η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες.

Η "γαλανόλευκη" θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στη νίκη επί της Βοσνίας, με τους Αρμένιους να παίζουν με πολλές και σημαντικές απουσίες. Φυσικά ξεχωρίζει εκείνη του σταρ

κι αρχηγού της ομάδας, Χένρικ Μχιταριάν, καθώς ο μεσοεπιθετικός της Ρόμα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν κλήθηκε.

Από εκεί και πέρα εκτός βρίσκονται επίσης ο έμπειρος μέσος Πιτσέλι, που δήλωσε ότι αποσύρεται κιόλας από την εθνική ομάδα, καθώς επίσης οι βασικοί Ανταμιάν (φορ, Χόφενχαϊμ), Μρκιτσιάν (χαφ, Πιούνικ), ενώ είναι τιμωρημένος ο στόπερ Χαρογιάν. Πρόβλημα δε, προέκυψε και με τον γνωστό μας Γκεβόργκ Γκαζαριάν, καθώς ο εξτρέμ της ΑΕ Λεμεσού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και "κόπηκε" από την αποστολή, παρότι είχε κληθεί.

Ακόμη, ντεμπούτο στον πάγκο της Αρμενίας θα κάνει ο 52χρονος Άμπραχαμ Κασμανιάν, καθώς ο Γκιουλμπουνταγκιάντς απολύθηκε μετά την ήττα με 3-0 στη Φινλανδία, όπου εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της για πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα