Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Σαλόν

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Σαλόν. Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Κόνιαρης, Γκος, Μαργαρίτης και Λάκι Τζόουνς για διαφορετικούς λόγους.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα

της:

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ δεν δίνουν κανένα περιθώριο για ξεκούραση και ρεπό. Για αυτό και σήμερα το απόγευμα, λίγες ώρες μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena για την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την πρωταθλήτρια Γαλλίας Elan Chalon.

Οι απουσίες ήταν πολλές στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Αντώνης Κόνιαρης και Phil Goss έμειναν εκτός προπόνησης με συμπτώματας ίωσης, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μετά τον τραυματισμό του στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Πανιώνιο υποβλήθηκε το απόγευμα σε εξετάσεις (υπέρηχο) από τα αποτελέσματα του οποίου θα αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στους προσαγωγούς.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Lucky Jones, που χτύπησε σε μία (υπερ)προσπάθειά του να σώσει μία χαμέλη μπάλα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα του Σαββάτου. Ο Αμερικανός αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός προγράμματος.

Ο Θοδωρής Ζάρας που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον καρπό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, συμμετείχε στην προπόνηση, όπως και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο βαθμός ετοιμότητας και η συμμετοχή όλων των παικτών στον αγώνα της Τρίτης, θα επανεκτιμηθεί αύριο και κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα