Με παίκτες ΠΑΟΚ και Άρη οι κλήσεις της Εθνικής για τα Προκριματικά του Μουντομπάσκετ

Έγιναν γνωστές από τον Θανάση Σκουρτόπουλο οι κλήσεις της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες με Εσθονία (Παρασκευή 23/2) και Μεγάλη Βρετανία (Κυριακή 25/2) στα "Δύο Αοράκια" για τα Προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019.

Ανάμεσά τους και παίκτες του ΠΑΟΚ και του Άρη. Από τον Δικέφαλο κλήθηκαν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κατσίβελης και Αντώνης Κόνιαρης και από τους "κιτρινόμαυρους" οι Γιάννης Αθηναίου και Λευτέρης Μποχωρίδης.

Στις

κλήσεις βρίσκονται και παίκτες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν οι υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα θα τους επιτρέψουν να φορέσουν τα "γαλανόλευκα". Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Κώστα Σλούκα της Φενέρ. Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο "παράθυρο" των προκριματικών, οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού δεν ήταν διαθέσιμοι, ενώ αυτοί του Παναθηναϊκού μόνο στο ένα από τα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες είναι: Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστανά), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Ντίνος Μήτογλου (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπουρούσης (Ζεϊγιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ).

Keywords
Τυχαία Θέματα