Με φόρα από το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, έκανε το πρώτο βήμα για τους τελικούς του πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ στο "Παλατάκι", στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK FC Official Stores

Με την ψυχολογία

στα ύψη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Final-4 της Ρόδου το περασμένο Σάββατο, ο Δικέφαλος κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στην έδρα του και έκανε το 1-0. Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά της ημιτελικής φάσης κρίνεται στις τρεις νίκες και οι "ασπρόμαυροι" έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Το δεύτερο ματς θα γίνει την Παρασκευή (27/4 - 19:00) και πάλι στην "PAOK Sports Arena", ενώ η σειρά θα μεταφερθεί στη Σύρο για την τρίτη αναμέτρηση που θα γίνει την Δευτέρα (30/4).

Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι πήρε τα δύο πρώτα σετ χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, όμως οι νησιώτες μείωσαν σε 2-1 κατακτώντας το τρίτο σετ. Μάλιστα, στο τέταρτο σετ ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-1 και πήρε τη νίκη μετά από έξι "ματς μπολ", με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 24-24 και να προσπαθούν να στείλουν τον αγώνα στο τάι μπρέικ, δίχως τελικά να τα καταφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα