Με εντυπωσιακή αψίδα νερού η υποδοχή της πρώτης πτήσης της Qatar από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η πρώτη πτήση της Qatar Airways από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την άφιξή της, πυροσβεστικά σχημάτισαν μια εντυπωσιακή αψίδα από πίδακες νερού πάνω από το αεροσκάφος.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία θα προσφέρει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχα

και Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα πραγματοποιούνται από αεροσκάφος Airbus A 320, με 12 θέσεις στην Business καμπίνα και 132 θέσεις στην Οικονομική.

Πρόκειται για τον δεύτερο προορισμό της αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα, καθώς μέχρι σήμερα η Qatar εκτελούσε τρεις πτήσεις καθημερινά προς την Αθήνα.

Η Qatar Airways έχει αποσπάσει μια σειρά από κορυφαίες διακρίσεις, όπως το βραβείο Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς από τα αναγνωρισμένα 2017 Skytrax World Airline Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Paris Air Show. Είναι η τέταρτη φορά που η Qatar Airways αποσπά αυτή την κορυφαία διάκριση. Εκτός από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ κατέκτησε επίσης και άλλα σημαντικά βραβεία, όπως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή, Καλύτερη Business Class στον κόσμο και Καλύτερο First Class Airline Lounge στον κόσμο.

Στην εκδήλωση για την υποδοχή της πτήσης δίνουν το «παρών» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μάλιστα, στρώθηκε κόκκινο χαλί για την υποδοχή των εκπροσώπων της Qatar και όσων βρίσκονταν εντός του αεροπλάνου.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα