Με ανοιχτά μαγαζιά, λούνα πάρκ, πολλή μουσική και άναμμα δέντρου η λευκή νύχτα στη Θέρμη (ΦΩΤΟ)

Με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, η τοπική αγορά της Θέρμης γιόρτασε και φέτος τον ερχομό των Χριστουγέννων με ανοιχτά καταστήματα και ένα βράδυ με δρώμενα και εκδηλώσεις. Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η αγορά της Θέρμης κινήθηκε σε ρυθμούς «Λευκής νύχτας», με προσφορές, κινητικότητα και ζωντάνια.

Το φετινό όμορφο εορταστικό “πανηγύρι”, τα είχε όλα. Χρώματα και μουσικές, Λούνα Πάρκ για τους μικρούς φίλους, ξυλοπόδαρους και

ταράνδους, μασκότ, Άι Βασίληδες, νερόφουσκες, μπαλόνια και face painting, και άλλα πολλά, μεταφέροντας το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν διττός, τόνωση και στήριξη της τοπικής αγοράς και δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας με εκπτώσεις και προφορές από όλες τις επιχειρήσεις. Η αγορά λειτούργησε από τις 19:00 μ.μ έως τις 24:00 μ.μ.

Στη κεντρική εξέδρα έγινε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, εκπροσώπους της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και εμπορικών συλλόγων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας ξεκίνησε με τους Kuklusax υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεόφιλου Σωτηριάδη και το τμήμα μονωδίας του ΔΩΘ. Ακολούθησε η μουσικοχορευτική συναυλία του 9μελους συγκροτήματος Fabulous, με πλήρη ηχητική κάλυψη και φωτισμό. Video-wall μετέδιδε ζωντανά τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα στις οδούς Γρηγ. Αποστ. Ταβάκη- Βενιζέλου και Δημητρίου και Καραολή.

Κιθάρες και τραγούδια ακούγονταν σε μόνιμη βάση επί των παρόδιων καταστημάτων που βρίσκονται στην Γρηγ. Αποστ. Ταβάκη και Βενιζέλου από τους Βαγγέλη Αγγελόπουλο και Σαρκαβάζη Σωτήρη από το ΔΩΘ. Στους συγκεκριμένες δρόμους άλλωστε, θα παρέλασαν σύνολα κρουστών: κρουστόφωνα και οι Paranue καθώς και οι σύλλογοι Γηγενών Μακεδόνων, Θρακιωτών Μανδριτσιωτών και Σερραίων κατοίκων Θέρμης με χριστουγεννιάτικα έθιμα.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης όλων των συλλόγων γίνονταν στάσεις με κεράσματα και κρασί από τους επαγγελματίες.

Δείτε τις φωτογραφίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέρμη ΦΩΤΟ,thermi foto