Ματσάρα χωρίς νικητή: Κερδισμένη η Δανία που πήρε βαθμό πρόκρισης κόντρα στην Αυστραλία (VIDEO)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολύ γρήγορο ρυθμό και αρκετές αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, Δανία και Αυστραλία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Μουντιάλ.

Κερδισμένη από το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι η Δανία, καθώς μετά τη νίκη επί του Περού στην πρεμιέρα έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ οι Αυστραλοί που είχαν ηττηθεί από τους Γάλλους πήραν τον πρώτο τους βαθμό. Στις 18:00 η Γαλλία αντιμετωπίζει το Περού, στο άλλο ματς του ομίλου.

Πάντως,

η αναμέτρηση που έγινε στη Σαμάρα είχε θέαμα και αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και άφησε ικανοποιημένους τους περίπου 40.000 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Μόλις στο 7ο λεπτό, η Δανία άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο αριστερό σουτ του σούπερ σταρ της, Κρίστιαν Έρικσεν, μέσα από την περιοχή του Ματ Ράιαν, έπειτα από προσπάθεια του Νικολάι Γιόργκενσεν.

Τα "καγκουρό" ισοφάρισαν στο 38' με πέναλτι. Η κεφαλιά του Μάθιου Λέκι σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Γιουσούφ Πόουλσεν μέσα στην περιοχή του Κάσπερ Σμάιχελ, ο διαιτητής Αντόνιο Ματέου έδειξε την άσπρη βούλα αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR κι ο σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλτι Μάιλ Γέντινακ (16/16 πλέον!) έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, με το δεύτερο γκολ του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Στο δεύτερο μέρος έχασαν αρκετές ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, με το σκορ όμως να μην αλλάζει και το ισόπαλο 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δανία (Άγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Κίαερ, Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Ν. Γιόργκενσεν (68' Κορνέλιους), Έρικσεν, Ντάλσγκααρντ, Στρίγκερ, Σένε, Πόουλσεν (59' Μπρεϊτγουέιτ), Σίστο

Αυστραλία (Μπερτ φαν Μάαρβαϊκ): Ράιαν, Μίλιγκαν, Λέκι, Κρούσε (69' Αρζάνι), Ναμπούτ (75' Γιούριτς), Μούι, Γέντινακ, Μπέχιτς, Ρισντόν, Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς (82' Ίρβιν)

Keywords
Τυχαία Θέματα