Μαρία Σολωμού: Μετάνιωσαν που έλεγαν μαλ@@ίες για μένα

Ένας ίσως από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που έχει υποδυθεί η Μαρία Σολωμού είναι αυτός της «Ράνιας» στους S1ngles. Η κωμική και αρκετά διαφορετική σειρά του Mega είχε μεγάλη απήχηση και στους τρεις κύκλους της, με το ρόλο της ηθοποιού να έχει απίστευτη απήχηση.

Σχετικά με την επιτυχία του ρόλου αυτού, η Μαρία Σολωμού ανέφερε στο TV Έθνος: «Μέχρι τότε δεν είχε υπάρξει άλλος τέτοιος αντιήρωας. Στα ήδη υπάρχοντα σίριαλ δεν υπήρχε παρόμοιος χαρακτήρας. Κακιά με την έννοια της Ράνιας δεν είχε

ξαναϋπάρξει. Και όμως, επικράτησε πάρα πολύ. Γιατί; Γιατί υπάρχουν εκεί έξω πάρα πολλές γυναίκες».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν βγαίνει συχνά εκτός εαυτού. Μάλιστα πράγματα που γράφονται για την ίδια είναι από τα λίγα που πιθανώς να την ενοχλήσουν ιδιαίτερα. «Γι’ αυτό δεν θα το διαβάσω, για να μη φτάσω σε αυτά τα άκρα…», εξηγεί χαρακτηριστικά.

Όταν ήταν έγκυος, είχε ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια, επειδή είχε μιλήσει για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης. Μετάνιωσε για όσα είπε;

«Οχι, γιατί να μετανιώσω; Εκείνοι μάλλον μετάνιωσαν, που έλεγαν μαλ@@ίες για μένα τότε. Τη σιχαίνομαι αυτήν την υποκρισία. Οσοι βγήκαν και είπαν τέτοια, άλλοι τόσοι ήρθαν και με φιλούσαν και μου έλεγαν «γεια στο στόμα σου. Επιτέλους, ένας άνθρωπος να πει την αλήθεια», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα