Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Δεν συμφωνώ με αυτά που είπε ο Πολάκης για τη Δικαιοσύνη

«Καλώς ή κακώς ο Κουφοντίνας αξιοποιεί ένα νόμο του κράτους, για μένα κακώς. Προφανώς και είναι προκλητικό» δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Σχετικά με τις αναρτήσεις Πολάκη και την επίθεση στη Δικαιοσύνη η κ. Κόλλια τόνισε:

«Με ενοχλεί η στάση του κ. Πολάκη, όπως με ενοχλούν και πάρα πολλά άλλα πράγματα,

όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θέλω να προσωποποιώ, αλλά όλα αυτά που λέει στις τηλεοράσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι παρεμβάσεις; Δεν υποστηρίζω τον Πολάκη, είμαι δικηγόρος και σέβομαι τη Δικαιοσύνη. Κάθε Πολάκης και κάθε Κόλλια έχουν την άποψή τους και την εκφράζουν, δεν εκφράζουν όμως όλο το φάσμα της πολιτικής.

Δεν συμφωνώ με αυτά που είπε ο Πολάκης, με τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Αυτά γίνονταν και γίνονται δυστυχώς... Δε υπάρχει αυτή περιβόητη διάκριση των εξουσιών, που είναι ο πυλώνας του πολίτευματος. Δεν συμφωνώ με αυτά που είπε ο Πολάκης.

Και η Δικαιοσύνη πρέπει να ελεγχθεί για καθυστερήσεις κτλ. Λίγους δικαστές επίορκους είχαμε όλα αυτά τα χρόνια;

Η Δικαιοσύνη έχει πολλή δουλειά το καταλαβαίνω, και το λέω σοβαρά, έχει μεγάλες υποθέσεις, μεγάλα σκάνδαλα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί και δεν προλαβαίνει, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν πιο γρήγορα.»

Η κ. Κόλλια αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς Μανιαδάκη περί πιέσεων που του ασκήθηκαν, λέγοντας ότι «αυτά θα τα δει η Δικαιοσύνη», ενώ αναφορικά με τη στάση των ΑΝΕΛ και τη συμφωνία των Πρεσπών η κ. Κόλλια είπε:

«Το έχουμε δηλώσει από την αρχή και θα το κάνουμε: Όταν και αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα φύγουμε από τα υπουργεία μας. Δεν φύγαμε ακόμη, για να πιάσουμε τον Μανιαδάκη και τον κάθε Μανιαδάκη και τον κάθε ύποπτο προς διαφυγή από τη χώρα, που έχει κάνει ζημιά σε αυτή τη χώρα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα