Λουτσέσκου: Να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι - Μάτος: Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε

Σε δηλώσεις που πρόβαλε η cosmote tv πριν τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ο Λουτσέσκου στάθηκε στη δουλειά των παικτών του που άλλαξε τη νοοτροπία της ομάδας.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Μόνο με τη δουλειά καταφέραμε να... χτίσουμε. Η δουλειά των παικτών, η συμμετοχή,

η συνεισφορά τους στο σύνολο. Όταν η δουλειά είναι καλή, η νοοτροπία αλλάζει. Βοηθάει το σύνολο και εκείνους ατομικά.

Κάθε παιχνίδι θέλει σοβαρή προετοιμασία. Ο Ατρόμητος είναι μια από τις δυνατές ομάδες, όμως η αλήθεια είναι πως και εμείς είμαστε σε καλή περίοδο με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό..."

Για τη συνέχεια είπε: "Σημαντικό είναι να μην σκεφτόμαστε το φεγγάρι, τον... υπόλοιπο κόσμο και τους πλανήτες. Μόνο το επόμενο παιχνίδι".

Μάτος: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε"

Ο Λέο Μάτος από την πλευρά του, ανέφερε:

"Δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Θα χαρώ πιο πολύ αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο ή το νταμπλ από ένα προσωπικό, ατομικό βραβείο.

Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο να παίξουμε επιθετικά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε ένα όνομα από τον Ατρόμητο, έχουν ποιότητα, αμυντική λειτουργία και φαίνεται στο γήπεδο. Δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά ο Ατρόμητος".

Keywords
Τυχαία Θέματα