Λουτσέσκου: Δώσαμε μεγάλη χαρά με τον ΠΑΟΚ

Η Αλ Χιλάλ βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος σύλλογος στην Αραβία για το 2019 από το Globe Soccer Awards, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μιλάει για την εμπειρία του στην Σαουδική Αραβία, αλλά και την πορεία του στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου στο περιθώριο της βράβευσης της ομάδας του, που πρόσφατα κατέκτησε το Champions League

Ασίας, μίλησε για την εμπειρία του στην Σαουδική Αραβία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκέφτεται ακόμη το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πορεία του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ήταν πολύ χαρούμενος με την παρουσία του στον Δικέφαλο, αφού με την κατάκτηση του νταμπλ οι Θεσσαλονικείς έδωσε μεγάλη χαρά σε πολλούς ανθρώπους.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Γίνονται τεράστιες επενδύσεις, επιτρέπονται επτά ξένοι παίκτες και πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, είναι μια σημαντική εμπειρία και για τους προπονητές.

Αισθάνομαι υπέροχα εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το Ασιατικό Champions League. Ήμουν χαρούμενος και στον ΠΑΟΚ γιατί δώσαμε μεγάλη χαρά σε πολλούς ανθρώπους.

Πολλοί Ρουμάνοι προπονητές έχουν περάσει από εδώ, σημαντικά ονόματα, και ξέρω την πίεση. Δεν σκέφτομαι να φύγω, έχω συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο ακόμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα