Λουτρά Πόζαρ: Η μαγεία του glamping σε ένα bubble tent με θέα τ' αστέρια!

Πώς θα σας φαινόταν να απολαύσετε ένα βράδυ με ένα ποτήρι κρασί και θέα τον έναστρο ουρανό σε ένα bubble tent; Ένα χαλαρωτικό μασάζ υπό τους ήχους της φύσης από εξειδικευμένους θεραπευτές ή ένα ιαματικό λουτρό κάτω από τον καταγάλανο ουρανό με θέα τον καταπράσινο κάμπο της Αλμωπίας;

Ο νέος υπαίθριος πολυχώρος Starbaths, μόλις ένα χιλιόμετρο από τα Λουτρά Πόζαρ, άνοιξε για να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας σε εγκαταστάσεις εναρμονισμένες στο φυσικό περιβάλλον με υψηλή αισθητική. Υπηρεσίες spa,

πεζοπορία μέσα στη φύση σε περιοχές όπως τα Γαλανά Νερά, το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου, τη χαράδρα του Πόζαρ, το Μαύρο Δάσος κ.α και αστοπαρατήρηση με τηλεσκόπιο είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που σας παρέχει ο νέος αυτός χώρος μέσα στο δάσος. Μία καλοκαιρινή βραδιά σε ένα bubble room μαζί με το έτερό σας ήμισυ αποτελεί μοναδική εμπειρία.

Το glamping και η… Αυστραλία

Το Glamping ή αλλιώς κάμπινγκ πολυτελείας, που προέκυψε από τον συνδυασμό των λέξεων glamour και κάμπινγκ, είναι μια καινούργια δραστηριότητα που έχει αναπτυχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και ήδη στην Ελλάδα υπάρχουν ανάλογες υποδομές. Η ιδέα της πολυτελούς διαμονής στη φύση έπεσε στην αντίληψη του ιδιοκτήτη του Starbaths, Ανέστη Σαμαρά, το 2012, όταν και ξεκίνησαν οι πρώτες glamping παροχές στην Αυστραλία. Αρχικά εφάρμοσε την ιδέα του σε ένα ξενοδοχείο στο Πήλιο και τρία χρόνια αργότερα αποφάσισε να στήσει τον νέο πολυχώρο στο Λουτράκι Αλμωπίας.

«Εμείς προσθέσαμε την σκηνή σε συνδυασμό με αυτό που είχαμε δει στην Αυστραλία και δώσαμε την έννοια του glamour. Κάναμε την πρώτη μας προσπάθεια το 2017 στο Πήλιο σε ένα ξενοδοχείο σε συνεργασία με τους ξενοδόχους και πήγε καλά. Εκείνο είναι μια μικρή προσομοίωση από αυτό που ετοιμάσαμε. Όταν είδαμε ότι έχει αποτέλεσμα και είδαμε ότι μπορεί να επιφέρει κάτι διαφορετικό αποφασίσαμε να το ξεκινήσουμε», αναφέρει ο κ. Σαμαράς στο Thestival.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, το σκεπτικό πίσω από το Starbaths είναι η εναλλακτικότητα. «Ο κόσμος επιζητά κάτι καινούργιο και αναζητά την χαλάρωση λόγω της πίεσης της καθημερινότητας. Για αυτό ακριβώς δημιουργήσαμε το Starbaths, γιατί θέλουμε ο επισκέπτης να νιώσει ανακούφιση σε περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μας».

Μια βραδιά σε ένα bubble tent με θέα τα αστέρια

Ιδανική ώρα για να νοικιάσεις ένα bubble room στο Starbaths είναι μετά τις 8 το βράδυ. Λόγω του θολωτού της σκηνής ο ουρανός και τα αστέρια φαίνονται σαν να είναι σε κοντινή απόσταση. Μέσω ενός διακόπτη ο επισκέπτης μπορεί να ρυθμίσει τον φωτισμό στον prive χώρο και να απολαύσει τα αστέρια.

Το bubble tent είναι για δύο άτομα και η ημιδιαμονή στον χώρο γίνεται κατόπιν κράτησης. Υπάρχει ο προθάλαμος, ο κυρίως χώρος, όπου βρίσκεται το κρεβάτι και ο χώρος με την χημική τουαλέτα. Ο χώρος είναι κλιματιζόμενος.

Ο πολυχώρος διαθέτει τρία bubble tents, ωστόσο λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό διατίθεται μόνο το ένα.

Οι υπεύθυνοι του Starbaths θα προσφέρουν κρασί και ξηρούς καρπούς κατά την παραμονή σας στο bubble room, ενώ συνεργάζονται με τοπικά εστιατόρια και καφέ της περιοχής, τα οποία διαθέτουν υπηρεσία delivery.

Φυτικά ιαματικά λουτρά σε τζακούζι

Μετά τις θεραπείες μασάζ ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει τα φυτικά ιαματικά λουτρά σε τζακούζι. «Χρησιμοποιούμε προϊόντα της SamanDust- φυτικά υγρά άλατα μπάνιου - με χαλκό, μαγνήσιο και κάλιο και όταν εισέρχεται ο πελάτης στο τζακούζι είναι σαν να είναι στα λουτρά του Πόζαρ», λέει ο κ. Σαμαράς.

Τα προϊόντα της SamanDust διατίθενατι είτε ηλεκτρονικά μέσα από το site είτε επί τόπου στις εγκαταστάσεις του Starbaths.

Οι συνθήκες λόγω του κορωνοϊού και τα μέτρα

Ο χώρος έκτασης 275 τ.μ. μπορεί να διατεθεί για ειδικές περιστάσεις, γενέθλιο party ή bachelor party, ωστόσο ο αριθμός των ατόμων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 10 άτομα, όπως σημειώνει ο κ. Σαμαράς.

«Πέρσι τον Νοέμβριο ξεκινήσαμε τις εργασίες, το ολοκληρώσαμε τέλη Φεβρουαρίου, ανοίξαμε Καθαρά Δευτέρα και ήταν και η τελευταία μας. Το κάναμε με πολύ αγάπη αλλά δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας βοήθησαν», τονίζει ο ίδιος εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την προσέλκυση τουριστών το καλοκαίρι.

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς, είμαστε μόλις 24 μέρες από το άνοιγμα επίσημα από το κράτος. Τα Λουτρά Πόζαρ ξεκίνησαν να λειτουργούν από 15 του μηνός. Δεν μπορώ να πω με ασφάλεια το πως θα πάμε. Σε σχέση με πέρσι και με αντίστοιχες παροχές στο Πήλιο είναι η μέρα με την νύχτα», προσθέτει ο κ. Σαμαράς.

Σε κάθε μία από τις εγκαταστάσεις στα Starbaths συγκροτείται ομάδα απολύμανσης που επιβλέπει τον καθαρισμό των δωματίων, των χώρων αποδυτηρίων- WC και γενικά των χώρων απασχόλησης και παροχών.

Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών του υδρομασάζ, του domes, των χώρων ηλιοθεραπείας και αναψυχής καθαρίζονται πλέον σε κάθε φορά που είναι να χρησιμοποιηθούν από τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα ο επισκέπτης τα βρίσκει πάντα άδεια, καθαρά και με καρτελάκι επισήμανσης ότι έχει απολυμανθεί και το οποίο φέρει την ημερομηνία, ώρα και το όνομα με την υπογραφή του υπευθύνου απολύμανσης.

Οι πληρωμές και οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά.

Info:

StarBaths

Λουτράκι Αλμωπίας

Κρατήσεις: 2384 091209

Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουτρά Πόζαρ,loutra pozar