Λημνιός: Οι απαιτήσεις είναι πιο μεγάλες - Έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά ο Φερέιρα

Για τις πρώτε του εντυπώσει από την προετοιμασίας, αλλά τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official StoresOfficial Stores

Όπως είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο 40χρονος τεχνικός

δίνει μεγάλη έμφαση στο τακτικό κομμάτι, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμοι για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την προετοιμασία: «Υπάρχει κούραση, τα πόδια είναι βαριά λόγω των διπλών προπονήσεων, αλλά για αυτό τον λόγο κάνουμε τις προετοιμασίες, για να δουλεύουν οι παίκτες σε υψηλά στάνταρ και να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης, είμαστε λίγες ημέρες με τον καινούργιο προπονητής, είναι ένας νέος προπονητής, έχει πολύ όρεξη για δουλειά, μας βοηθάει πολύ, από την πλευρά μας και εμείς προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Παίζει ένα καινούργιο σύστημα που είναι δύσκολο και θέλει πολύ προσπάθεια και συγκέντρωση για να το πετύχουμε αυτό. Είναι ένας προπονητή που ασχολείται πάρα πολύ με το τακτικό κομμάτι. Ασχολούμαστε πάρα πολύ με την τακτική, θέλει οι παίκτες να κάνουν κατά γράμμα αυτά που ζητάει και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα κάνουμε ωραία πράγματα.

Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, αλλά όπως είπα είναι και θέμα συγκέντρωσης. Θα κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά του προπονητή εάν είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να φτάσουμε σε υψηλά στάνταρ και από θέμα φυσικής κατάστασης και αυτό θα γίνει μέσω και των φιλικών παιχνιδιών. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια για την Ευρώπη».

Για τον αντίπαλο που προτιμάει στα προκριματικά του Champions League: «Πιστεύω και θέλω να είναι ο Άγιαξ. Δε θα πω όχι. Είναι μία ομάδα που έκανε καταπληκτική πορεία πέρσι, αλλά και εμείς παίξαμε με μεγάλες ομάδες, δείξαμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε, αλλά και ότι δε φοβόμαστε κανέναν».

Για το αν αλλάζει κάτι επειδή ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν ως νταμπλούχος: «Οι απαιτήσεις είναι πιο μεγάλες. Ο πρώτος στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League, αλλά φυσικά θέλουμε να φέρουμε ξανά στην Τούμπα το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να κερδίσω μία θέση στην ενδεκάδα. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και με το νέο προπονητή όλοι ξεκινάνε από το μηδέν. Ο προπονητής μας αξιολογεί καθημερινά και θα κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα όποιος την αξίζει. Μου αρέσει να αγωνίζομαι ως δεξί μπακ γιατί βλέπεις πιο ανοιχτά το γήπεδο, αλλά θα παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής».

Για τον συγκάτοικο του Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Αυτός είναι ο τρίτος χρόνος που μένω στο ίδιο δωμάτιο με τον Πασχαλάκη. Είναι ένα ξεχωριστό παιδί, με ιδιαίτερη τρέλα και περνάω καλά μαζί του. Όταν είναι ξύπνιος μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω! Ελπίζω για πολλά ακόμη χρόνια να είμαστε μαζί σε προετοιμασίες του ΠΑΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα