Λάζαρ: Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, πέρασε η εποχή του Ολυμπιακού

Για την πορεία του ΠΑΟΚ, μίλησε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 FM:

«Όποτε μπορώ έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου γιατί έχω ένα σπίτι εδώ και

αγαπάμε την χώρα σας. Έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάω στην Τούμπα. Περίμενα την στιγμή πέντε χρόνια γιατί ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πριν και δεν είχα την δυνατότητα», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πήγα στα αποδυτήρια, μίλησα με τον Βιεϊρίνια, τον Πέλκα, το τιμ των φροντιστών και τους γιατρούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι σχεδόν από την εποχή έπαιζα. Ήταν σπουδαίο το συναίσθημα για μένα, ήμουν πολύ χαρούμενος που ήμουν εκεί. Η καρδιά μου έκλαιγε που δεν έπαιξα ένα-δύο χρόνια ακόμη στον ΠΑΟΚ. Το ήθελα πολύ, αλλά τώρα είμαι... παππούς (γέλια)».

Για το τι κάνει σήμερα: «Τώρα έχω αρχίσει καριέρα προπονητή, είμαι στην Ακαδημία της Prosport Bucarest και θέλω να κάνω τα βήματα ένα-ένα στην προπονητική, Ίσως βρω κάποιον καλύτερο από τον Λάζαρ».

Ακόμη, αναφέρθηκε στον τωρινό ΠΑΟΚ: «Έχει αλλάξει ως οργανισμός, ως σύλλογος. Είναι σε άλλο επίπεδο, είναι κατά πολύ καλύτερος. Ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι έχει πάρει το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Όλα είναι τέλεια. Έρχονται καλοί παίκτες και διακρίνονται.

Μου αρέσουν όλοι οι παίκτες. Ο Βιεϊρίνια είναι φανταστικός, ο Πέλκας είναι πολύ καλός. Μου αρέσουν ο Σφιντέρσκι, ο δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο Βαρέλα και ο Ίνγκασον. Όλη η ομάδα και ο Μαουρίσιο από το κέντρο.

Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός σε όλα πλέον. Θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο πάλι,. Δεν έχω δει τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω ότι έχει περάσει η εποχή του Ολυμπιακού. Τώρα είναι η εποχή του ΠΑΟΚ!».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Χθες πέρασα μπροστά από το μπουθ του Ιβάν Σαββίδη και λυπήθηκα που δεν ήταν εκεί λόγω της τιμωρίας του. Είναι κρίμα γιατί βοήθησε να αλλάξει ο ΠΑΟΚ, αυτός τα κατάφερε όλα. Είναι πολύ βαριά η τιμωρία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα