Λάρσον: Φανταστικό το συναίσθημα όταν σκόραρα, να πάρουμε ακόμη μία νίκη (VIDEO)

Ο Ντάνιελ Λάρσον, μίλησε στην κάμερα του ARIS FC TV και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του περιμένουν την στήριξη του κόσμου στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη ψυχολογία της ομάδας μετά τις τρεις νίκες:

«Όλα πάνε πολύ καλά, από την άφιξη μου αν και χάσαμε στο πρώτο μου παιχνίδι το καλωσόρισμα προς εμένα ήταν φανταστικό από την ομάδα, τους ανθρώπους και τον κόσμο της, πιστεύω είμαστε

πολύ καλά!»

Για το τι άλλαξε και η ομάδα έκανε τρία στα τρία:

«Είναι δύσκολο να αναδείξω κάτι συγκεκριμένα, μιας και είμαι μόλις δύο-τρεις εβδομάδες στην ομάδα, αλλά μπορώ να πω πως η ομάδα είναι γεμάτη ποιότητα. Δουλεύουμε σκληρά για τα παιχνίδια ακολουθώντας τις εντολές και το πλάνο του παιχνιδιού. Νομίζω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τα συναισθήματα του μετά το πρώτο του γκολ;

«Το συναίσθημα όταν σκόραρα ήταν φανταστικό, επίσης φανταστική ήταν και συνέχεια του παιχνιδιού».

Πως περιμένει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο;

«Εξαρτάται από την δική μας απόδοση, να συνεχίσουμε και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Για να πάρουμε ακόμα μια νίκη».

Για την δυσκολία των επόμενων παιχνιδιών;

«Είναι πάντα σημαντικό να νικάς και πρέπει να πιστέψουμε ώστε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα, σίγουρα είναι τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε τώρα, έχουμε όλες τις πιθανότητες να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Για την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»;

«Η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι καταπληκτική. Μεγάλη υποστήριξη, έντονη πίεση στους αντιπάλους και ελπίζω να μας βοηθήσουν το ίδιο και την Κυριακή».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Σουηδού:

Keywords
Τυχαία Θέματα