Λάκης Σημαιοφορίδης: Ο ΠΑΟΚ είχε τους πάντες απέναντί του

Ο γνωστός δικηγόρος και μέλος του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης, σχολίασε την απόρριψη της έφεσης του Δικεφάλου κατά της πρωτοδίκης απόφασης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK

FC Official Stores

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον "Fair Play FM 96,1":

«Καλείς έναν διαιτητή σε έναν αγώνα Γ’ κατηγορίας να διασαφηνίσει κάποια πράγματα και δεν καλείς διαιτητή σε παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας; Όταν αναφέρεται ότι είναι συνοπτική η καταγραφή των γεγονότων από τον διαιτητή, αλλά επαρκής… Συγγνώμη, εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό το πράγμα».

Πρόσθεσε πως: «Δεν ξέρω αν πιέστηκε ο κ. Σκουτέρης. Εγώ ως νομικός κρίνω και αξιολογώ. Αυτή τη στιγμή πρέπει όλη η Ελλάδα να… ευγνωμονεί τον ΠΑΟΚ, καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο σώθηκε και αποφεύχθηκε το Grexit. Όλα αυτά είναι συμπτώσεις; Το ότι ο κ. Κοντονής δεν πήγε χθες σε δικηγορικό συνέδριο στην Έδεσσα, ενώ είχε βγει η απόφαση, είναι σύμπτωση;».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ: «Είναι αυτονόητο ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς στην αντίθετη περίπτωση αποδέχεται την ορθότητα της απόφασης. Στον ποδοσφαιρικό χώρο, στον τρίτο βαθμό μπαίνεις σε θέματα ουσίας. Πρέπει να γίνει αντιληπτό αυτό».

Για το πανό κατά του Σκουτέρη από τους οπαδούς της ΑΕΚ και τις δηλώσεις Μελισσανίδη: «Νομίζετε ότι όλη αυτή η ατμόσφαιρα δεν επηρέασε την κρίση ενός δικαστηρίου; Ο ΠΑΟΚ είχε τους πάντες απέναντί του, δέχθηκε ένα απίστευτο επικοινωνιακό μπούλινγκ. Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει να τον… ευγνωμονούν όλοι για την τιμωρία του. Δυστυχώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η κατάσταση οδηγεί τη χώρα σε έναν ποδοσφαιρικό μαρασμό. Ποιος αποκλείει το γεγονός ο κ. Σαββίδης σε κάποια φάση να απογοητευθεί και να σηκωθεί να φύγει; Έχει βάλει τα… ωραία του λεφτά, έχει επενδύσει. Πείτε μου εσείς πώς θα εκτονωθεί αυτή η κατάσταση».

Για την επικείμενη παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Πάντα έλεγα ότι το ποδόσφαιρο μας πρέπει να αλλάξει εικόνα, ώστε να πλησιάζει έστω και λίγο το ευρωπαϊκό. Δυστυχώς πηγαίνει προς το χειρότερο και υπάρχει κι ένα αίσθημα αδικίας, από ομάδες που έχουν πίσω τους εκατομμύρια κόσμου. Η άποψή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει να παίξει κανονικά και να υπάρξει σύνεση και ψυχραιμία, για να προστατευθεί και ο ΠΑΟΚ και η παρουσία του κ. Σαββίδη στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος αγωνιστικά και το έχει αποδείξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα