Λάκης Λαζόπουλoς: Βρίσκομαι σε συζητήσεις για να επιστρέψουν οι 10 Μικροί Μήτσοι στη μικρή οθόνη

Μία επιθεώρηση δωματίου αφιερωμένη στους "νεοτρελαμένους" της χώρας υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος έρχεται τα Χριστούγεννα στο θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να μοιράσει γέλιο, αλλά και να προβληματίσει

το κοινό.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά με την Σοφία Φιλιππίδου και εμπνευσμένοι από την επιτυχία του καλοκαιριού, “Despacito”, χορεύουν στον ρυθμό του... “Α-πε-λπι-σί-το”!.

Μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών, ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα. Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

Οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και μίλησαν για το έργο που κάνει περιοδεία σε όλη τη χώρα.

"Ο Έλληνας αυτήν την περίοδο έχει συγκεντρωθεί στο δωμάτιο του, σκέφτεται και θέλει να καταλάβει τι του έχει συμβεί και τι λάθη έχει κάνει. Αυτό δημιούργησε την επιθεώρηση δωματίου. Μέσα από αυτήν την διαδρομή των ρόλων μαθαίνουμε πώς άλλαξε η ψυχολογία όλων" τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε:

"Η παράσταση είναι ένας είδος χορού αντί - Ζαλόγγου. Ουσιαστικά οι σκέψεις του δωματίου μεταφέρονται στη σκηνή. Η επιθεώρηση μπορεί να μην δίνει απαντήσεις, ωστόσο, εγείρει πολλά ερωτήματα".

Από την πλευρά της η Θεσσαλονικιά ηθοποιός, δήλωσε περήφανη που επιστρέφει στην πόλη της, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στην επαρχία, εκφράζοντας παράλληλα την χαρά της για την συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

"Σαν παιδί της Θεσσαλονίκης και κυρίως σαν ηθοποιός έμαθα το θέατρο μέσα από τις ομάδες της πόλης. Νιώθω τώρα περήφανη που έρχομαι στην πόλη μου με μια σπουδαία επιθεώρηση , που θα συνεργαστώ και με τον Λάκη. Θέλω να σας κάνω να γελάσετε, να χαρείτε. Μπορεί ο τίτλος του έργου να είναι απελπισία, αλλά αυτό οδηγεί σε μια εκτόνωση" υποστήριξε η κα Φιλιππίδου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη στις Σέρρες και οδήγησε να αλλάξει ριζικά το τέλος του σεναρίου του έργου.

"Στις Σέρρες κάποιοι νεαροί θεατές με πλησίασαν και εξέφρασαν ορισμένες διαφωνίες για ορισμένα απαισιόδοξα μηνύματα που περνούσα μέσα από την παράσταση. Προσπάθησα να περάσω μια πιο απαισιόδοξη νότα στο τέλος και μετά σκέφτηκα ότι δεν έχω δικαίωμα να το κάνω αυτό, γιατί εκπροσωπώ μια γενιά της αλλαγής και της μετάβασης προς το μέλλον" ανέφερε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, ο ίδιος άφησε ανοιχτό το παράθυρο της επιστροφής του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τους λατρεμένους "Δέκα Μικρούς Μήτσους".

"Αν επιστρέψω θα είμαι με τους Μήτσους. Δεν έχω αποφασίσει σε ποιο κανάλι θα είμαι. Βρίσκομαι όμως σε συζητήσεις για να επιστρέψουν οι Μήτσοι Φεβρουάριο-Μάρτιο" κατέληξε.

Συντελεστές

ΚΕΙΜΕΝΟ- ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ

ΣΚΗΝΙΚΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΟΡΙΤΗ

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΗΣ

ΚΙΝΗΣΗ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΙΤΣΙΛΟΣ

Πληροφορίες

Θέατρο Αριστοτέλειον – Εθνικής Αμύνης 2

Τηλέφωνο ταμείου: 2310 262 051

Πρεμιέρα: Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, στις 21:00

Παραστάσεις: από 25 Δεκεμβρίου έως 14 Ιανουαρίου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

25/12 Δευτέρα 21:00

26/12 Τρίτη 18:00 και 21:00

27/12 Τετάρτη 19:00

28/12 Πέμπτη 21:00

29/12 Παρασκευή 21:00

30/12 Σάββατο 18:00 και 21:00

1/1 Δευτέρα 21:00

3/1 Τετάρτη 19:00

4/1 Πέμπτη 21:00

5/1 Παρασκευή 21:00

6/1 Σάββατο 18:00 και 21:00

7/1 Κυριακή 19:00

Keywords
Τυχαία Θέματα