Λάκης Λαζόπουλος: Τον Σαββίδη δεν τον ξέρω - Δεν θα αναλάμβανα το "Ε"

Για όλους και για όλα μίλησε στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής Late Night του Γιώργου Λιάγκα, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο ηθοποιός εκτός από τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, μίλησε και για τα

τηλεοπτικά. Αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Alpha αλλά και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και εμπλοκή στο "Ε".

Σε ό,τι αφορά στην αποχώρησή του από το Alpha, δήλωσε: «Έφυγα επειδή έκλεισε ο κύκλος. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις, σεβασμό και αγάπη. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι συνέχεια στην τηλεόραση. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ξανακάνω τηλεόραση».

Αναφερόμενος στο άρθρο που είχε γράψει για τις τηλεοπτικές άδειας και αν αυτό ενδεχομένως να πείραξε τον ιδιοκτήτη του καναλιού είπε:
«Δεν διάβασαν σωστά το κείμενο εκείνο για τις τηλεοπτικές άδειες. Εγώ έγραψε ότι είναι καλό να υπάρχει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Εγώ θέλω μια τηλεόραση που είναι ελεύθερα τα πράγματα. Να μπορεί να λέει την αλήθεια στον κόσμο. Δεν έκανα κριτική. Ο Alpha λέει ότι είναι μια υγιής επιχείρηση. Θα πάρει την άδεια. Από εκεί και πέρα, όλοι θα μπουν σε μια τάξη. Δεν νομίζω, όπως και να έχει, ότι σταμάτησα από τον Alpha γι’ αυτό».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τα χρήματα που έχει βγάλει, με τον Λάκη Λαζόπουλο να απαντά: «Έχω βγάλει τα χρήματα που βγάζει κάποιος που κάνει μια επιτυχημένη δουλειά. Μπορούμε να μιλήσουμε και για τα κέρδη των ιδιοκτητών αν θέλεις».

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και την πιθανή εμπλοκή του με το κανάλι Ε, είπε: «Πρέπει να απαντώ σε ανυπόστατα πράγματα; Δεν ισχύει. Τον Σαββίδη δεν τον ξέρω. Τον έχω δει. Δεν έχω πρόταση. Δεν θα αναλάμβανα το Ε».

Keywords
Τυχαία Θέματα