Κυρίζογλου για Μπουτάρη: Δεν μπορεί να εξευτελίζει την ιδιότητα του δημάρχου (VIDEO)

Δριμεία επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μουτάρη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, με αφορμή τη συνέντευξη του πρώτου σε οίκο ανοχής.

«Η προσωπική του ζωή αφορά τον ίδιο, και όταν κανείς είναι δημόσιο πρόσωπο, οφείλει να σέβεται και τους πολίτες και την ιστορία της πόλης που εκπροσωπεί και δεν μπορεί να εξευτελίζει την ιδιότητα του δημάρχου κατ 'αυτόν τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίζογλου.

Παράλληλα,

επιτέθηκε και στον Κώστα Ζουράρι για τις δηλώσεις του εναντίον του Άρη και του Ολυμπιακού. «Σε ότι αφορά τον κ. Ζουράρι είναι ακραίες, απαράδεκτες, έντονα αποδοκιμαστέες, δηλώνω την απόλυτη αντίθεσή μου, οι δηλώσεις τις οποίες έκανε για τους φιλάθλους του Αρη και του Ολυμπιακού, και το ίδιο να έκανε για τους φίλαθλους του ΠΑΟΚ ή του Ηρακλή, και για οποιονδήποτε συνάνθρωπο μας να τις έκανε, ένας υφυπουργός Παιδείας. Τι κρίμα. Τι ντροπή», ανέφερε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης και πρόσθεσε: «Εκφράζω την απόλυτη αποδοκιμασία και αντίθεσή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα