Κυριάκος Βελόπουλος: Εγγυόμαστε ότι δε θα διαψεύσουμε τους Έλληνες που μας ψήφισαν (VIDEO)

Το ευχαριστώ του προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που ψήφισαν την Ελληνική Λύση, εξέφρασε ο πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος.

«Εγγυόμαστε ότι δε θα τους διαψεύσουμε, δε μπαίνουμε στη Βουλή για να τα κάνουμε μαντάρα, μπαίνουμε για να μιλήσουμε για τον Έλληνα πολίτη ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια πέρασε γολγοθά», δήλωσε σχετικά με την είσοδό του κόμματός του στη Βουλή.

Παράλληλα,

αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του κόμματός του, τονίζοντας πως «είναι ένα πρόγραμμα που το ετοιμάσαμε με πολύ κόπο, παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε», ενώ τόνισε πως η Ελληνική Λύση είναι ένα κόμμα της επαρχίας το οποίο δεν έχει σχέση με την Αθήνα.

Επίσης, ο κ. Βελόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως με δουλειά γίνονται όλα και μπορεί να επιτευχθεί το ακατόρθωτο, τονίζοντας παράλληλα το πόσο υλοποιήσιμο είναι το πρόγραμμα του κόμματος.

Τέλος, αναφορικά με τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές 2019, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε πως «δεν έχει σχέδιο, επιβεβαιώθηκα και για το ότι θα βγει αυτοδύναμη».

Δείτε το βίντεο του thestival.gr με τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου:

Keywords
Τυχαία Θέματα