Κυριάκος: ΕΠΟ και ομάδες θέλουν τελικό με κόσμο- Χωρίς οπαδούς δεν θέλουμε να παίξουμε στην έδρα της ΑΕΚ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με δηλώσεις μετά τη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, τόνισε πως οι πλευρές των δύο φιναλίστ όπως και η Ομοσπονδία, συμφώνησαν για τελικό με κόσμο.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Βέβαια,

επισήμανε πως αν υπάρξει απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του τελικού, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να αλλάξει η έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Έγινε μια πρώτη σύσκεψη, λίγο νεφελώδης υπό την έννοια ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη πρόθεση από την πολιτεία. Το ευχάριστο είναι ότι η ΕΠΟ και οι ομάδες συμφωνούν πως οι τελικοί πρέπει να γίνονται με κόσμο.

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι οι δικές μας προσπάθειες, ώστε ο τελικός να γίνει όπως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, δηλαδή με κόσμο. Φαίνεται να υπάρχει τάση να γίνει χωρίς οπαδούς, αλλά δεν εκφράστηκε από την Αστυνομία. Δεν τέθηκε όμως τέτοιο ζήτημα. Εμείς θέσαμε ένα απλό θέμα που άπτεται της κοινής λογικής.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις στο ΟΑΚΑ, που θεωρητικά είναι το ασφαλέστερο γήπεδο, δεν χρειάζεται να αλλάξει αυτό. Αν όμως συζητάμε ενδεχόμενο απουσίας οπαδών, δεν θέλουμε να παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου. Αυτό είναι το απευκταίο σενάριο.

Δεν συζητήθηκε κάτι σχετικά με το VAR, δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Θα γίνει μια σύσκεψη τη Δευτέρα, όταν η πολιτεία θα εκφράσει τη δική της γνώμη, θα γίνει με βάση αυτή. Σε ένα προκαταρκτικό σχέδιο συζητήσαμε για εισιτήρια, να πάρουμε οι ομάδες όσα και πέρυσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα