Κυρ. Μητσοτάκης: "Η B.Ελλάδα είναι η μόνη που έχει να κερδίσει από την εφαρμογή του δικού μας προγράμματος" (VIDEO)

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον πρόεδρο της ΝΔ, υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρόεδρος του ξενοδοχείου Lazart, όπου θα πραγματοποιήσει τις συναντήσεις ο κ. Μητσοτάκης, ενόψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 16 και

17 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συναντάται αυτή την ώρα με παραγωγικούς φορείς. Στις 13:30 θα συναντηθεί με τους επιστημονικούς φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας.

"Βρίσκομαι σήμερα στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα για να έχω μία ουσιαστική συζήτηση ενόψει της προετοιμασίας που κάνει το κόμμα μας για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η συζήτηση θα δώσει έμφαση σε ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις. Πέρσι στη ΔΕΘ είχα δεσμευτεί να υπογράψω με την Εθνική κοινωνία και με τους παραγωγικούς φορείς μια συμφωνία αλήθειας. Στον πυρήνα αυτής της συμφωνίας είναι η κεντρική αφετηρία ότι από μένα θα ακούτε μόνο προτάσεις οι οποίες μπορούν αν εφαρμοστούν την επόμενη μέρα. Να προχωρήσουμε στην εξειδίκευση του προγράμματος μας σε μια σειρά από τομείς. Ενόψει της ομιλίας μου στη ΔΕΘ θα είναι και αυτή μια ευκαιρία για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παραπέρα το σχέδιο μας για το πως οραματιζόμαστε την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Εμείς πιστεύουμε στην δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας, πιστεύουμε ότι μαζί επιχειρήσεις και εργαζόμενοι μπορούν να βάλουν ξανά την Ελλάδα σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.Η δική μας ταυτότητα είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ένα ρεαλιστικό τολμηρό σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που θα επιτρέψουν στην πατρίδα μας να αξιοποιήσει τα μεγάλα αναξιοποίητα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και αυτό θα βοηθήσει τη Β. Ελλάδα. Η Βόρειος Ελλάδα είναι η μόνη που έχει να κερδίσει από την εφαρμογή του δικού μας προγράμματος", τόνισε ο κ . Μητσοτάκης.

Στο ξενοδοχείο για τις συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ, βρίσκονται, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη, Θεόδωρος Καράογλου, , γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης και στελέχη του κόμματος.

Στις 17:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τα Σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», που πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα