Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας- Φλώρινας λόγω μεταφοράς υπέρβαρων φορτίων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας- Φλώρινας, λόγω της ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, για την 29 προς 30 Νοεμβρίου θα ισχύσουν οι εξής διακοπές κυκλοφορίας:

• Από ώρες 20.30 έως 21.00 από το 85ο έως το 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης

– Έδεσσας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα – Κλεισοχώρι – Ριζάρι), ενώ τα άνω των 4 τόνων είτε θα ακινητοποιούνται, είτε θα εκτρέπονται από την Επαρχιακή Οδό Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα – Άψαλος – Μαυροβούνι).

• Από ώρα 21.00 έως 21.40 από το 87ο έως το 90ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Μεσημερίου) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της πόλης της Έδεσσας.

• Από ώρα 21.40 έως 23.40 από το 90ο χιλιόμετρο έως το 97ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καρυδιάς) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κερασιάς – Λύκων Έδεσσας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

• Από ώρα 23.40 έως 01.50 από το 97ο χιλιόμετρο έως το 108ο χιλιόμετρο (Αλυσίδα) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Ξανθογείων – Βρυττών – Νησίου – Διασταύρωσης Καρυδιάς, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

• Από ώρα 01.50 έως 05.50 από το 108ο χιλιόμετρο έως το 118ο χιλιόμετρο (όρια με Π.Ε. Φλώρινας) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Φλώρινας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα