Κρήτη: Τροχαίο δυστύχημα στο Τυμπάκι - Νεκρός ο 21χρονος οδηγός (ΦΩΤΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας 21χρονος στο Τυμπάκι της Κρήτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω σε σπίτι.

Το αυτοκίνητο είχε «ισοπεδώσει» ένα παλιό σπίτι, είχε μετρατραπεί σε μια μάζα σιδερικών, ενώ πέτρες και υλικά είχαν συνθλίψει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και τη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr, οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν τα ξημερώματα στο σημείο δεν μπόρεσαν να σώσουν

το νεαρό παλικάρι καθώς η πρόσκρουση στο σπίτι ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκε ακαριαία και το νήμα της ζωής του κόπηκε για πάντα.

Ο νεαρός έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στο σπίτι, γκρεμίζοντάς το κυριολεκτικά με αποτέλεσμα βαριές πέτρες να καταπλακώσουν το όχημα.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Δεύτερο θύμα σε λίγα 24ωρα

Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο θύμα μέσα σε λίγα 24ωρα αφού την Πέμπτη βρήκε τραγικό θάνατο ένας 60χρονος όταν το όχημά του κατέληξε σε χαντάκι, στο 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Μοιρών.

Οι τραγωδίες της ασφάλτου δεν έχουν τέλος στο νησί της Κρήτης αφού η μακάβρια λίστα των θυμάτων μεγαλώνει και ήδη 47 ζωές έχουν χαθεί στο οδικό δίκτυο της Κρήτης από τις αρχές του έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα