Κρήτη: 41χρονος βίασε γυναίκα με νοητική υστέρηση

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία βιασμού μιας 44χρονης γυναίκας με νοητική υστέρηση, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από πρόσωπο του οικογενειακού κύκλου της 44χρονης, με την ίδια την 44χρονη να επιβεβαιώνει το περιστατικό όταν κλήθηκε να καταθέσει στον Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης όταν η 44χρονη ήταν στο σπίτι μόνη της.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ένα συγγενικό της πρόσωπο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι και ότι πρόκειται για άτομο με νοητική υστέρηση.

Την οδήγησε σε κοντινή αγροτική περιοχή, «όπου συνευρέθηκαν ερωτικά χωρίς τη θέλησή της και χωρίς να ασκηθεί βία από τον δράστη», όπως καταγγέλθηκε.

Αστυνομικοί αναζήτησαν και βρήκαν την 44χρονη, η οποία κατέθεσε και επιβεβαίωσε όσα είχε πει προηγουμένως ο συγγενής της, χωρίς όμως «να είναι σε θέση να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του γεγονότος», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία.

Από τις περιγραφές που έδωσε το άτομο που έκανε την καταγγελία, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη.

Όπως περιγράφει η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», πρόκειται για έναν 41χρονο άνδρα, κάτοικο χωριού του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση σημείωσαν ότι: «ο κατηγορούμενος έχει πλούσιο φάκελο στην Αστυνομία. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ και τη Δικαιοσύνη κυρίως για υποθέσεις κλοπών».

Keywords
Τυχαία Θέματα