Κρίμα ρε ΠΑΟΚ... Ο Άγιαξ τον απέκλεισε πάλι με ανατροπή σε απίθανη ματσάρα! Φωνές για τον Άγγλο διαιτητή

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε κατάματα τον Άγιαξ παλεύοντας για την υπέρβαση μέχρι τέλους, όμως λύγισε στην κατάμεστη "Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα" και αποκλείστηκε γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 με ανατροπή.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Άγγλου ρέφερι, Γκρεγκ Πόουσον, που έδωσε τρία πέναλτι στους Ολλανδούς. Έξαλλες διαμαρτυρίες υπήρξαν και στην τελευταία φάση που ο Άγγλος διαιτητής στέρησε από τους Θεσσαλονικείς την ευκαιρία να αναζητήσουν το τρίτο γκολ

που θα τους έδινε την πρόκριση. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ήταν έξαλλοι μετά το σφύριγμα της λήξης και φώναζαν για χέρι του Ταλιαφίκο λίγο έξω από την περιοχή, που δεν δόθηκε φάουλ (δεν υπήρξε ούτε ένα τηλεοπτικό ριπλέι της φάσης).

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε εκτός στη "μάχη" με τον Αίαντα για τρίτη φορά σε ισάριθμες συναντήσεις στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (2010, 2016, 2019), χάνοντας και τις τρεις φορές με ανατροπή στη ρεβάνς σε συναρπαστικό παιχνίδι.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς στο Άμστερνταμ με τρομερές συγκινήσεις, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα προηγήθηκε, δέχτηκε δύο γκολ από την άσπρη βούλα στα τρία πέναλτι που κέρδισε ο Άγιαξ και στο τέλος έμεινε να φωνάζει για ένα χέρι που δεν δόθηκε λίγο έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση.

Ο Μπίσεσβαρ πέτυχε τα δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ, ανοίγοντας το σκορ στο 23΄ με ωραίο σουτ και μειώνοντας στο τελικό 3-2 με επίσης υπέροχο σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+3΄). Για τον Άγιαξ, ο Τάντιτς έχασε το πρώτο πέναλτι με τον Πασχαλάκη να αποκρούει στο 32΄, όμως ευστόχησε στα άλλα δύο, στο 43΄ και στο 85΄, ενώ νωρίτερα στο 79ο λεπτό ο Ταλιαφίκο είχε κάνει με κεφαλιά το 2-1 δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική σε εξέλιξη, με τρομερό ρυθμό, φάσεις, συγκινήσεις και στο τέλος έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης έκανε κάποιες καίριες επεμβάσεις, ενώ απέκρουσε και το πρώτο πέναλτι, ο Μπίσεσβαρ έκανε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα και ο Δικέφαλος έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο διεκδικώντας την πρόκριση στα ίσα, όμως στο τέλος έμεινε με την πίκρα του οδυνηρό αποκλεισμού.

ΑΓΙΑΞ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Φέλτμαν, Φαν ντε Μπέεκ (89’ Ντε Βιτ), Νέρες (78’ Χούντελαρ), Τάντιτς, Μαζράουϊ, Μπλιντ, Μάριν (46’ Ντεστ), Μαρτίνεζ, Ζίγετς, Ταλιαφίκο.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (79’ Μίσιτς), Καντουρί, Ζαμπά (71’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (63’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρίμα, ΠΑΟΚ, Άγιαξ, Φωνές, Άγγλο,krima, paok, agiax, fones, anglo