Κρέσπο: Ο Ιβάν Σαββίδης είδε ότι πήγαν να μας... κλέψουν

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για τον Ιβάν Σαββίδη και για το ρολό χαρτί στον Όσκαρ Γκαρθία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός στην Marca:

Για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Κάθε παιχνίδι

του ΠΑΟΚ είναι σαν πόλεμος, επειδή είναι ισχυρός αντίπαλος για πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει δύναμη τώρα και θέλει να αλλάξει την κατάσταση, γι' αυτό και υπάρχει εχθρικό κλίμα. Το να διακόπτονται αγώνες στην Ελλάδα, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο».

Για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας: «Δεν είδα το όπλο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω γιατί το είχε μαζί του, ίσως να ξέχασε ότι το κουβαλούσε. Είναι φυσιολογικό για τον πρόεδρο να έχει 5-10 σωματοφύλακες μαζί του, εξαιτίας των επιχειρήσεων του. Είναι κοντινός φίλος με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ήταν το δεξί του χέρι».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ένας πολύ καλός και ήρεμος άνθρωπος. Συνήθως έρχεται κάθε εβδομάδα σε εμάς και προσπαθεί να μας παρακινεί. Όσον αφορά το τι έγινε χθες, πιστεύω ότι έχασε την ψυχραιμία του. Είδε ότι πάνε να μας... κλέψουν και αποφάσισε να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο. Το πιστόλι το κουβαλάει μαζί του κάθε μέρα για λόγους ασφαλείας. Εμείς πρώτη φορά τον είδαμε έτσι».

Για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αυτός που πέταξε το ρολό χαρτί, το έκανε για να δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Το χαρτί που χτύπησε τον Γκαρθία, δεν τον τραυμάτισε! Ο γιατρός του αγώνα είπε ότι δεν έχει τίποτα και μπορεί να συνεχίσει, αλλά μετά πήγε σε νοσοκομείο που είναι χορηγός του Ολυμπιακού».

Keywords
Τυχαία Θέματα