Κοζάνη: 700 κιλά χασίς καταστράφηκαν με καύση

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών καταστράφηκαν σήμερα με καύση σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) Καρδιάς με μέριμνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι ποσότητες αυτές των ναρκωτικών κατασχέθηκαν σε υποθέσεις που χειρίσθηκαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και η Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας

Καστοριάς, καταστράφηκαν σήμερα (01-06-2018) με μέριμνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ειδικότερα, καταστράφηκαν 693 κιλά και 412,47 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης με καύση σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) Καρδιάς.

Η καταστροφή πραγματοποιήθηκε ενώπιον Επιτροπής, στην οποία προεδρεύει η Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς και μετέχουν οι Προϊστάμενοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς που ενήργησε την προανάκριση και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς, με τη συνδρομή υπαλλήλων του ΑΗΣ Καρδιάς.

Keywords
Αναζητήσεις
kaush varkotikov αις καρδιας
Τυχαία Θέματα