Κώστας Χαραλαμπίδης: Ο ΠΑΟΚ στήθηκε να πρωταγωνιστήσει, δεν μας κλονίζουν οι ήττες

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε για όλα τα τρέχοντα θέματα του ΠΑΟΚ, ανέλυσε το παιχνίδι της Λούντβιγκσμπουργκ και έστειλε μήνυμα πως ο Δικέφαλος θα αλλάξει πρόσωπο και θα πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Η ιατρική λίστα μας ήταν περίεργη τις τελευταίες ημέρες. Είχαμε πολλούς τραυματίες. Ο Κόνιαρης θα ταξιδέψει μαζί μας, ο Ντίλαρντ δεν έχει προπονηθεί καθόλου, θα ξέρουμε σήμερα στην προπόνηση στη Γερμανία. Ο Μαργαρίτης είναι καλύτερα, ενώ ο Ζάρας έκανε ατομικό χθες και πιστεύουμε πως και αυτός θα είναι έτοιμος. Κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα δεν μπορούσαμε να παίξουμε καν διπλό, είχαμε 9 παίκτες. Είμαστε επαγγελματίες όμως και πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Έτσι είναι η ζωή στον αθλητισμό".

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τις δύο ήττες: "Δεν θα πρέπει οι τραυματισμοί να είναι δικαιολογία. Για μας είναι ξάφνιασμα οι δύο ήττες. Είχαμε πολύ διαφορετική εικόνα από την δίμηνη προετοιμασία μας. Οι ήττες αυτές μας άνοιξαν πόρτες για να δούμε τα κενά μας. Έχουν να κάνουν με το τακτικό κομμάτι, αλλά και με τη συγκέντρωση των παιδιών. Θέλει συγκέντρωση 40 λεπτά, είναι δύσκολη χρονιά, δεν υπάρχει χρόνος και αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα".

Για το αν υπάρχει χρόνος: "Χρόνο δεν έχουμε, πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε κάθε λεπτό προπόνησης και αγώνα. Προπονήσεις πλέον δε θα κάνουμε πολλές, δύο μόλις πριν από κάθε αγώνα και αυτό έχει τον βαθμό δυσκολίας του".

Για τον Κόνιαρη και το κενό του: "Ο Κόνιαρης μπορεί να δώσει λύσεις και ανάσες πολλές φορές στον Ντίλαρντ, αυτό προσπαθήσαμε να το καλύψουμε με τον Κατσίβελη που έπαιξε χωρίς καν να ξέρει τα συστήματα της ομάδας. Όταν λείπει ο Αντώνης θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις μέσω άλλων παιδιών. Ελπίζουμε όμως να μην χρειαστεί να απουσιάσει ξανά".

Για τις επιλογές παικτών: "Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν κάνει αλλαγές σε πρόσωπα. Αυτές όταν έγιναν ήταν ελάχιστες. Πιστεύουμε όλοι την ομάδα, διοίκηση και τεχνικό τιμ. Στήθηκε για να πρωταγωνιστήσει. Δεν θα μας κλονίσουν οι ήττες, απλώς θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιστρέψουμε το κλίμα".

Για την αυριανή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη Γερμανία: "Είναι μία ομάδα που σε αυτό το επίπεδο παίζει 40 λεπτά στα "κόκκινα". Είναι παιχνίδι πρόκληση. Είναι ζητούμενο να αντεπεξέλθουμε και να λειτουργήσουμε σωστά. Είναι παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Πρέπει να είμαστε συνεπείς σε όσα έχουμε πει και σχεδιάσει".

Για τις βλέψεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Είμαστε σε δύσκολο και αμφίρροπο όμιλο με καλές ομάδες. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Έχει 14 παιχνίδια, θα τα δούμε όλα ένα ένα ξεχωριστά".

Για τον κόσμο: "Θέλω να πω πως αυτή η ομάδα έχει αλλάξει σελίδα. Κοιτάει μπροστά, έχει ευοίωνο μέλλον. Θέλουμε στήριξη του κόσμου και στη διάρκεια της χρονιάς θα είμαστε όπως πρέπει".

Keywords
Τυχαία Θέματα