Κορωνοϊός: Κλειστά τα δύο κτίρια στην πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών

Τα δύο κτίρια τα οποία εδρεύουν στην πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών, παραμένουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Σέγκου, λόγω του κρούσματος κορωνοϊού που εμφανίστηκε στο στενό οικογενειακό περιβάλλον ενός δημοτικού υπαλλήλου.

«Κατόπιν της με αριθμ. 114/2020 απόφασης του Δημάρχου Χερσονήσου, ανακοινώνεται η διακοπή της λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου, στα δύο δημοτικά κτίρια που βρίσκονται στην έδρα του Δήμου, στις Γούρνες, στις 27.08.2020 και στις 28.08.2020, λόγω εργασιών απολύμανσης των κτιρίων για προληπτικούς λόγους.

Η

ταμειακή εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά τις ημέρες που θα παραμείνουν κλειστές οι Υπηρεσίες στα δημοτικά κτίρια (Δημαρχείο) στις Γούρνες, θα γίνεται από το Ταμείο που λειτουργεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Λιμ. Χερσονήσου (οδός Ελευθερίας αριθμ. 50, Λιμ. Χερσονήσου)», αναφέρει η σχετικη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η κινητοποίηση των υγειονομικών αρχών στην περιοχή της Χερσονήσου είναι έντονη τις τελευταίες ώρες εξαιτίας του κρούσματος που αφορά συγγενή μίας γυναίκας που εργάζεται στο δήμο Χερσονήσου και συγκεκριμένα στο δημοτικό κατάστημα των Γουρνών ο οποίος βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου έκλεισε τα δύο δημοτικά καταστήματα, προκειμένου να τηρηθεί το πρωτόκολλο και να γίνει η απαραίτητη απολύμανση.

«Ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών με το πρώτο τεστ της δημοτικής υπαλλήλου να βγαίνει αρνητικό. Θα υποβληθεί και σε δεύτερο τεστ για να είμαστε σίγουροι σε λίγες ημέρες», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα