Κωνσταντίνος Ζέρβας: Όλοι μαζί ξεπεράσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις (VIDEO)

Το δικό του μήνυμα για τη λήξη της καραντίνας έστειλε μέσω των social media, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε πλάνα από την άδεια πόλη εν μέσω καραντίνας, στο οποίο ακούγεται ο ίδιος να λέει τα εξής: " Γνωρίσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις,εικόνες μιας άδειας πόλης. Όμως τις ξεπεράσαμε με τη δύναμή μας. Γιατί όπως το Χειμώνα, η ζωή κρύβεται μέσα στη γη έτσι

και σε αυτή τη κρίση, η δύναμη ήταν κρυμμένη μέσα στα σπίτια μας και σιγά σιγά ξαναγεννιέται. Και στην επόμενη μέρα, όσο απρόβλεπτη και δύσκολη και αν είναι θα είμαστε και πάλι νικητές. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να ταλαιπωρήθηκε δεν έμεινε όμως απροστάτευτη και συνεχίζει δυνατή. Δυνατή και πρωταγωνίστρια".

"Ξεπεράσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις γιατί ήμασταν όλοι μαζί. Η δύναμη ήταν κρυμμένη μέσα στα σπίτια μας και με αυτή τη δύναμη θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας φροντίζοντας και πάλι να μην μείνει κανένας μόνος. Η Θεσσαλονίκη συνεχίζει δυνατή και πρωταγωνίστρια. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε και πάλι" έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο κ. Ζέρβας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Keywords
Τυχαία Θέματα