Κωνσταντινέας: Εσείς οι Βόρειοι θα πρέπει να ανησυχείτε για το ποδόσφαιρο με τη νέα κυβέρνηση

Σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα που τον φέρνει εκτός Βουλής, μίλησε για τον Υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη,αλλά και την επόμενη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την εκλογική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Στο αθλητικό μέρος της κουβέντας του, ο μέχρι πρότινος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,

τόνισε πως οι άνθρωποι του Βορρά και οι ομάδες, θα πρέπει να ανυσηχούν με αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95.5 fm:

Για την αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής: «Όπου υπάρχει ανατολή, υπάρχει και δύση και αντίστροφα. Εμένα με τίμησε ο Μεσσήνιος πολίτης και μου έδωσε περισσότερες ψήφους σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Όμως, έτσι είναι ο εκλογικός νόμος, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε έναν βουλευτή στη Μεσσηνία. Με τιμά το ότι περισσότεροι συμπολίτες μου με ψήφισαν σε σχέση με το 2015. Κάτι σημαίνει αυτό και ευχαριστώ δημόσια τους συμπατριώτες μου, που είναι πολλοί και στη Θεσσαλονίκη».

Για το ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν κατάφερε να εκλεγεί: «Αυτό είναι το εκλογικό αποτέλεσμα. Ναι μεν, ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε κάποιες δυνάμεις, όμως, από τη στιγμή που ήταν αυτό το αποτέλεσμα ήταν λογικό πως βάσει του εκλογικού νόμου θα ήταν περίεργη η κατανομή εδρών. Ειδικά στις περιφέρειες της Αθήνας, αν δεν είσαι στην τετράδα είναι δύσκολο να βγεις. Μάχες θα δώσουμε πολλές, άλλες θα χάσουμε, άλλες θα κερδίσουμε. Το θέμα είναι να γίνεται κάτι καλύτερο».

Για το αν θεωρεί πως το σκηνικό στο ποδόσφαιρο θα αλλάξει με τη νέα κυβέρνηση: «Ευελπιστώ πως θα αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά δεν το βλέπω. Εσείς οι Βόρειοι θα πρέπει να ανησυχείτε. Τα τέσσερα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ πήραν το Πρωτάθλημα τρεις διαφορετικές ομάδες. Σκεφτείτε όσο κυβερνούσαν άλλα κόμματα ποιοι έπαιρναν τα πρωταθλήματα και αν εμπλεκόντουσαν με στελέχη της εκάστοτε κυβέρνησης».

Για το αν ο Ολυμπιακός ευνοείται από την εκλογή της νέας κυβέρνησης: «Δεν το ξέρω αυτό. Εγώ εύχομαι η νέα κυβέρνηση να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για να υπάρχει ένα πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα