Κόλλησε στο μηδέν ο Άρης με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Ο Άρης "στραβοπάτησε" απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", μένοντας στο ισόπαλο 0-0 στην αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Football League.

Αυτή ήταν η τρίτη "λευκή" ισοπαλία (0-0) των "κιτρινόμαυρων" στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σπανού δεν είχε καλή απόδοση στο σημερινό ματς. Με το δίκαιο αποτέλεσμα χωρίς γκολ, ναι

μεν διατήρησε το αήττητο παραμένοντας στην κορυφή, αλλά έχασε δύο βαθμούς στην έδρα της και οι διώκτες της θα έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην βαθμολογία. Η Παναχαϊκή, που παίρνει τρίποντο στα χαρτιά, καθώς στο πρόγραμμα είναι ο Αχαρναϊκός, είναι πλέον στο -1 από τον Άρη.

Το πρώτο μέρος είχε μεν καλό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, αλλά οι αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο Άρης είχε ανούσια υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου, όμως δεν έβρισκε τρόπους για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μέλκα. Οι παίκτες του Σπανού κυκλοφορούσαν την μπάλα και πίεζαν, δίχως ωστόσο να έχουν κλασική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με σημαντικότερη φάση ένα σουτ του Ντούνη που απέκρουσε ο Μέλκας στο 19΄. Οι φιλοξενούμενοι αναζητούσαν κενούς χώρους στις αντεπιθέσεις για να γίνουν επικίνδυνοι επιθετικά. Στο 10΄ είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Λουκίνα που απέκρουσε ο Καντιμοίρης και στο 33΄ ένα καλό μακρινό σουτ του Μακρίδη πέρασε λίγο άουτ.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, με τους "κιτρινόμαυρους" να απογοητεύουν τους φιλάθλους τους με την εμφάνισή τους. Στο 49ο λεπτό μάλιστα οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να "παγώσουν" το "Κλ. Βικελίδης", καθώς έφτασαν κοντά στο γκολ με σουτ του Δημητριάδη μέσα από την περιοχή που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η ΑΕ Καραϊσκάκης στεκόταν εξαιρετικά και ο Άρης παρουσίαζε προβλήματα στην ανάπτυξη. Στο 70΄ οι "κιτρινόμαυροι" απείλησαν με κεφαλιά του Μπαργκάν που πέρασε πάνω από τα δοκάρια άουτ. Μετά το 70ο λεπτό ο Άρης πολιόρκησε την άμυνα του Καραϊσκάκη πιέζοντας για το γκολ. Δύο σουτ από Σόουζα (74΄) και Μπαργκάν (81΄) έφυφαν πάνω από την εστία, ενώ η σπουδαιότερη ευκαιρία του Άρη σημειώθηκε στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94΄), με δυνατό σουτ του Βαλεριάνου που απέκρουσε δύσκολα με εντυπωσιακή επέμβαση ο Μέλκας. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Συνθέσεις:

Άρης: Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Παυλίδης (Μιλούνοβιτς 63’ ), Πλατέλλας, Ντούνης (Μπαργκάν 67’ ), Λώττας (Μουμίν 59΄), Διαμαντόπουλος

ΑΕ Καραϊσκάκης: Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (Ψιάνος 70’ ), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (Νικολόπουλος 83’ ), Μακρίδης (Κυριάκης 76΄)

Keywords
Τυχαία Θέματα