Κόκονατ Bay: Το καλοκαιρινό πρότζεκτ που έκανε "μπαμ" στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης

Λειτουργεί μόλις εννέα μέρες. Είναι απομονωμένο στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. Το μπαμ που έκανε όμως ακούστηκε σε όλη την πόλη.

To Kokonat Bay, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια είναι ένα πρότζεκτ των δημιουργών του Γορίλα, του Mahalo και του Three Pieces, είναι ήδη talk of the town και νούμερο ένα επιλογή στη νυχτερινή

διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.

«Ψάχναμε να βρούμε έναν τρόπο να κρατάμε τους πελάτες του Γορίλα, του Mahalo και του Three Pieces και τους καλοκαιρινούς μήνες. Ψάχναμε μια αυλή, έναν open air χώρο για να βάλουμε όλα τα project μας σε αυτόν και αυτό κάναμε», αναφέρει στο thestival.gr, ο Αχιλλέας Πλακίδας, δημιουργός του Kokonat Bay.

Η επιλογή του σημείου για να δημιουργηθεί το Kokonat δεν είναι τυχαία.

«Είναι ένα risky σημείο σίγουρα. Είναι απομονωμένο όπως και τα άλλα τρία πρότζεκτ μας. Επιλέγουμε σημεία που θα έρθει ο κόσμος για εμάς», εξηγεί ο Αχιλλέας στο thestival.

Tο Kokonat είναι σχετικά κοντά στο κέντρο αφού απέχει 1.5 χιλιόμετρο από την πλατεία Αριστοτέλους. Εύκολο πάρκινγκ για να μην ταλαιπωρηθείς και εξυπηρετικό προσωπικό που θα σε βοηθήσει να παρκάρεις και να έχεις το όχημα σου σε ένα ασφαλές σημείο μέχρι να πιείς το ποτό σου.

Πιάτα υψηλού επιπέδου, σε προσιτές τιμές σε καλοκαιρινό περιβάλλον

Σε ένα καλοκαιρινό περιβάλλον μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά πιάτα, επιμελημένα από τον σεφ Σάββα Σμάλη, συνοδεία απολαυστικών κοκτέιλ υπό τους ήχους ποιοτικής μουσικής.

Σίγουρα θα πρέπει να δειπνήσετε με θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Από τις 23.30, ανοίγει και το βαν φαγητού το οποίο προσφέρει street food το οποίο δεν θα βρείτε αλλού. Bao με γαρίδα ή χοιρινό, Katsu Sando, λουκουμάδες και άλλες λαχταριστές επιλογές.

Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε να δοκιμάσετε και το Taco Meal στο οποίο η παρέα το φτιάχνει μόνη της όπως το επιθυμεί. Είναι για τρία άτομα αλλά για κάποιους μερακλήδες μπορεί και για δύο.

Χαλαρό ποτό με θέα!

Όταν ακόμα δεν έχει νυχτώσει και θέλετε να αράξατε βλέποντας το ηλιοβασίλεμα με θέα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πρέπει να πάτε προς το καθιστικό με τις μαξιλάρες και τις σεζλόνγκ ή τις κερκίδες που έχουν τοποθετηθεί σε ένα πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

Στο Kokonat Bay εφαρμόζεται ακόμα μία καινοτομία. Στον χώρο έχουν τοποθετηθεί τρία μεγάλα τραπέζια/μπαρ στα οποία ο bartender εξυπηρετεί όλο το τραπέζι.

«Είναι μια καινούργια ιδέα, φαίνεται πως πετυχαίνει αφού ο bartender έχει άμεση επαφή με τον κόσμο που εξυπηρετεί στο τραπέζι και τον φροντίζει αρκετά», σημειώνει ο Αχιλλέας Πλακίδας.

Όλα τα κοκτέιλ έχουν την υπογραφή του Γορίλα, σε ένα χαλαρό όμως mood για να μην φοβηθεί ο επισκέπτης τις υψηλές τεχνικές.

Αυτό που θα βρείτε τελικά στο Kokonat είναι δροσερά ποτά, καλοκαιρινές επιλογές, γευστικά πιάτα, όμορφα πρόσωπα και το πιο χαμογελαστό προσωπικό της πόλης.

Τι περιμένετε;

Info

Οδός: Λητούς 1,

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6944062045

Ανοιχτά: Δευτέρα – Κυριακή 19.00 – 04.00

FB: Kokonat Bay

Keywords
Τυχαία Θέματα