Κινητοποιήσεις στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Από σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, οι υπάλληλοι στον ΟΛΘ ΑΕ αρχίζουν αποχή από υπερωρίες και εργασία Σαββάτου Κυριακής και Αργιών.

"Alea jacta est - Ο κύβος «ερρίφθη». Η κινητοποίηση μας, με αποχή από εργασία Σαββάτου – Κυριακής και υπερωριακή εργασία ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, καθώς πέρασε άπρακτη άλλη μία εβδομάδα με την επίμονη άρνηση του Προέδρου της ΟΛΘ ΑΕ

να προχωρήσει άμεσα τόσο στην αποκατάστασή της ομαλής λειτουργία της εργασιακής σχέσης της συναδέλφου, αποκαθιστώντας έτσι και το κλίμα σταθερότητας και εργασιακής ειρήνης όσο και στη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου των εκατό και πλέον εργαζόμενων, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου", σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε) και οι Σύλλογοι και Σωματεία Υπαλλήλων Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

"Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει η μεγαλύτερη και πιο αναπτυσσόμενη επιχείρηση της Κεντρικής Μακεδονίας και της Βόρεια Ελλάδας, μοναδικό συγκριτικό αναπτυξιακό πλεονέκτημα της πόλης με ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Δεν θα επιτρέψουμε την εγκατάσταση εργασιακού μεσαίωνα", τονίζεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα