Κινηματογραφική καταδίωξη στην Καστοριά - Πετούσαν συσκευασίες με χασίς για να ξεφύγουν (ΦΩΤΟ)

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε στην περιοχή της Καστοριάς, με αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο Ελλήνων και ενός Αλβανού για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απείθεια και αντίσταση.

Πιο συγκεκριμένα χθες , χθες το βράδυ εντοπίσθηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς, να κινείται Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 23χρονο Έλληνα και συνεπιβάτες τον 24χρονο

Έλληνα και τον 23χρονο Αλβανό.

Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν οι αστυνομικοί στο όχημα, ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή, ενώ οι επιβαίνοντες πετούσαν από το όχημά τους στο δρόμο συσκευασίες, που όπως προέκυψε περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς παρά την προσπάθεια τους να διαφύγουν, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση,

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς περισυλλέγησαν από το οδόστρωμα ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους τριάντα εννέα (39) κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• -39- κιλά ακατέργαστης κάνναβης,

• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,

• -3- κινητά τηλέφωνα,

• -4- κάρτες SIM και

• -1- πιστωτική κάρτα.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα