Κι όμως έρχεται "Saw 8"! - Δείτε το τρέιλερ (VIDEO)

Επί πόσα χρόνια οι ταινίες "Saw" ("Σε Βλέπω") και ο Jigsaw είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων αγαπούν τα σκληρά θρίλερ, με επίκεντρο φυσικά τους απίστευτους θανάτους που "σκάρωνε" ώστε να οδηγήσει τα θύματα στα όριά τους.

Ο Jigsaw και οι συνεργοί του δεν σκότωναν τα θύματά τους. Προσπαθούσαν να τους σώσουν! Εγκλώβιζαν άντρες και γυναίκες σε "παγίδες θανάτου" και τους έδιναν την ευκαιρία να σωθούν, αφού πρώτα όμως, έκαναν απίστευτο κακό στον εαυτό τους ή στους γύρω τους, για

να "κερδίσουν το δικαίωμα στη ζωή" και να "αποδείξουν ότι αξίζουν να συνεχίσουν να ζουν", μέσα από απίστευτες δοκιμασίες.

Από το 2010 στο 2017. Το κεφάλαιο «Σε Βλέπω» ανοίγει ξανά με μια υπόθεση που μας ιντριγκάρει ήδη.

"Πτώματα ξεκινούν να κάνουν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο στην πόλη.

Καθένα από τα θύματα έχει υποστεί έναν απίστευτα φρικτό θάνατο. Καθώς οι έρευνες προχωρούν, όλα τα στοιχεία οδηγούν σε ένα και μόνο όνομα: Τζον Κράμερ.

Πώς, όμως, είναι δυνατό κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο άνδρας που έγινε γνωστός ως Jigsaw έχει πεθάνει πάνω από δέκα χρόνια;", αναφέρει η επίσημη σύνοψη του νέου «SAW», για να προκαλέσει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

Η ταινία θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 27 Οκτωβρίου 2017, ο υπόλοιπος κόσμος θα την δει πιθανότατα στις αρχές του 2018.

Δείτε το τρέιλερ:

Keywords
Τυχαία Θέματα