Κερδίζει τις εντυπώσεις το "Μαγεμένο Στρατόπεδο" του δήμου Παύλου Μελά

Η δημιουργία ενός μεγάλου χριστουγεννιάτικου πάρκου για μικρούς και μεγάλους ενόψει των εορτών ήταν για τη διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά ένα προσωπικό στοίχημα. Όταν έπεσε στο τραπέζι η ιδέα της λειτουργίας ενός θεματικού πάρκου μέσα στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να στηθεί με τα μέσα που διαθέτει ο δήμος.

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη και έτσι ανέθεσε στην αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής, Χαρά Αμανατίδου και σε άλλους συνεργάτες

του τη δημιουργία του «Μαγεμένου Στρατόπεδου».

Το χριστουγεννιάτικο πάρκο ετοιμάστηκε και πλήθος κόσμου ήταν εκεί στη βραδιά φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου για να διασκεδάσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος ήταν η συνεισφορά του προσωπικού της ΔΗΚΕ «Ίρις» υπό την καθοδήγηση του προέδρου της, Παντελή Αδαμούδη.

Τι περιλαμβάνει το «Μαγεμένο Στρατόπεδο»

Όσοι βρεθούν στους χώρους του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά μέχρι και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα γλυκοκεράσματα, το σπίτι των χιονισμένων χρόνων και τα καραμελωμένα μήλα, το σπίτι του Άη Βασίλη και το ταχυδρομείο των ξωτικών, το Μουσείο ΟΣΕ και δεκάδες άλλες δραστηριότητες.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε προσκοπικά παιχνίδια εδάφους, επιτραπέζια, παιχνίδια γρίφων και απόδρασης αλλά και να αναμετρηθούν στον «Στίβο Μάχης». Λουκουμάδες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα και πολλές ακόμη χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από μάγειρες των παιδικών σταθμών περιμένουν τους επισκέπτες στον «Πεζόδρομο των Γλυκών».

Το «Μαγεμένο Στρατόπεδο» λειτουργεί τις καθημερινές από τις 17:00 έως τις 20:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 έως τις 20:00. Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη.

Απολαύστε το Μαγεμένο Στρατόπεδο στο βίντεο του thestival.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα