Καβάλα: Τι λέει ο σύζυγος της γυναίκας που εξαπατήθηκε από "μαϊμού" ιατροδικαστή - "Έπαιζε με την υγεία της" (VIDEO)

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών καταδικάστηκε γυναίκα (κάτοικος Θεσσαλονίκης), η οποία ήταν κατηγορούμενη στο Τριμελές Καβάλας για απάτη.

Η μήνυση έγινε από την κουμπάρα της (κάτοικο χωριού του Δήμου Νέστου), η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στενή της φίλη. Το περιστατικό της απάτης έγινε από τον Ιούνιο του 2016 έως και τον Μάη του 2017.

Ο σύζυγος της παθούσας Τάσος Αποστολίδης, μιλώντας στο mega, αναφέρθηκε στο προσωπικό δράμα της συζύγου του και στον τρόπο που

εκμεταλλεύτηκε τον πόνο τους η «ιατροδικαστής».

«Η σύζυγός μου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Πριν διαγνωστεί, το 2014, που ήταν και υποψήφια σε δήμο της Θεσσαλονίκης, μας είχε δείξει το βιογραφικό κι έγραφε ότι ήταν ιατροδικαστής από το ΑΠΘ. Δεν είχαμε λόγο τότε να το αμφισβητήσουμε. Όταν αρρώστησε η σύζυγος, μας πλησίασε, μας είπε ότι θα μας βοηθήσει».

«Έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που πλησιάζει τα θύματα. Εγώ γνώριζα αρκετά θύματα που σκέφτονται να κινηθούν νομικά» πρόσθεσε.

«Μας έλεγε, ''θα συνεννοηθώ με τον γιατρό να πάρουμε τα γνήσια φάρμακα και όχι τα γενόσημα. Ο κάθε γιατρός δικαιούται 10% των ασθενών να γράψει αυτά τα φάρμακα''. Μας έλεγε: ''Μην αναφέρετε τίποτα μπροστά στον γιατρό'» σημείωσε ο κ. Αποστολίδης.

«Της έδωσα 300 ευρώ γιατί μας είπε ότι θα κάνουμε γονιδιακή εξέταση. Θα ερχόταν στο χειρουργείο, να πάρει δείγμα και να πάει στο ΑΧΕΠΑ. Έπαιζε με την υγεία της συζύγου μου» καταγγέλλει.

Κλείνοντας δε, ο κ. Αποστολίδης έκανε λόγο για πολλά θύματα τόσο από την περιοχή της Χρυσούπολης, όσο και από Θεσσαλονίκη. «Έχει απλώσει τα δίχτυα της παντού. Όποιος έχει εξαπατηθεί να βγει να το πει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε:

Keywords
Τυχαία Θέματα