Καβάλα: Νεκρός 63χρονος ψαράς που αγνοούνταν

Νεκρό εντόπισαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καβάλας έναν 63χρονο ψαρά, η εξαφάνιση του οποίου γνωστοποιήθηκε χθες βράδυ.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για ψάρεμα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας, με το ερασιτεχνικό σκάφος του "Σάκης" Σ.Ε. 175, όταν το Λιμενικό ενημερώθηκε πως αγνοείτο.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου, κατά της οποίες έδρασαν δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού, τα αλιευτικά σκάφη "Στεφάνιος Μανιός" Ν.Κ. 298, "Κωνσταντής Ι" Ν.Θ. 977, "Κωνσταντής IV" Ν.Θ. 1071, "Άγιος Νικόλαος άφοβος" Ν.Κ. 957 και η λάντζα "Άκρα Πρίνος" Ν.Κ. 300,

ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το αλιευτικό "Στεφάνιος Μανιός" και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.Α.ΚΤ. στον λιμένα Καβάλας απ' όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ”, το ερασιτεχνικό σκάφος “ΣΑΚΗΣ” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα