Κατερίνη: Το τηλεφώνημα στον πατέρα προτού μητέρα και κόρη εξαφανιστούν

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης και της 45χρονης μητέρας της, που χάθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την περιοχή της Κατερίνης.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο γυναικών βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς κρίνεται πως η ζωή τους «ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο», όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση «Amber Alert».

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», που ενεργοποίησε το «Amber Alert», η Μαρία - Ιωάννα Δεληγιάννη, έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η ανήλικη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και γι’ αυτό

χρησιμοποιεί περιπατητήρα, χρώματος μπλε.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους σε αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (Παρασκευή 8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του μεταφέροντάς του την απόφασή της να φύγει με την κόρη τους.

Έκτοτε διεξάγονται έρευνες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει. Σύμφωνα με την εκδοθείσα ανακοίνωση "Ambert Allert", η ζωή των δύο γυναικών "ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο".

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 17χρονης και της μητέρα της

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει σε νεότερη ανακοίνωση ενημερώνει ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Keywords
Τυχαία Θέματα